SPOR Haber Girişi : 18 Ocak 2021 21:12

B.B.ERZURUMSPOR DEPLASMAN PAŞASI!

B.B.ERZURUMSPOR DEPLASMAN PAŞASI!
Süper Lig'in 19'ncu haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, rakibini Cenk Ahmet ve Ricardo Gomes'in golleriyle 2-1 mağlup etti.
Dadaş deplasmanda paşalık yapmaya devam ediyor!
Süper Lig'in 19'ncu haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, rakibini Cenk Ahmet ve Ricardo Gomes'in golleriyle 2-1 mağlup etti. 
Bu sezon kendi evinde galibiyeti bulunmayan Mavi Beyazlılar, Süper ligin 19. hafta müsabakalarında Kasımpaşa'ya konuk oldu. Orta hakemliğini Atilla Karaoğlan7ın yaptığı maça çok iyi başlayan mavi beyazlılar, ilk dakikalardan itibaren galibiyeti elde edecek gibi bir göründü verdi. B.B. Erzurumspor'un yeni transferleri kaleci Jakup, stoper Da Costa ve orta saha oyuncuları Omolo ile Aatıf'ın ilk kez forma giydiği karşılaşmada müthiş bir futbol ve ayakta alkışlanan bir mücadele ortaya koyan dadaşlar,da özellikle Atıf sergilediği güzel oyununu birde asist ile süsledi. takım kaptanı olarak sahaya çıkan tecrübeli oyuncu, kırk yıllık Erzurumspor'lu gibi hiç yabancılık çekmedi. Savunmada Da Costa yine güven verirken,. orta alanda Omolo ilk maçı olmasına rağmen üstün bir performans ortaya koydu. 
Maçtan dakikalar
16. dakikada Emrah Başsan’ın soldan kullandığı serbest vuruşta, Schwechlen’in kafayla indirdiği topa Teikeu röveşata vuruşu yaptı ancak meşin yuvarlak kalecide kaldı.
27. dakikada Emrah’ın soldan kullandığı kornerde Da Costa, topa kafayı vurdu. Kaleci Ramazan Köse meşin yuvarlağı son anda çeldi.
31. dakikada Erzurumspor öne geçti. Murat Uçar’ın yerden ortasında kalecinin ayağıyla müdahale ettiği top Cenk Ahmet Alkılıç’ın önünde kaldı. Cenk Ahmet, müsait pozisyonda topu ağlara gönderdi: 0-1.
39. dakikada soldan Varga’nın ortasında kaleciyle karşı karşıya kalan Thelin’in şutunda, kaleci Szumski topu çeldi ancak meşin yuvarlak tekrar altıpasın içinde Thelin’in önünde kaldı. İsveçli oyuncunun şutunda top üst direkten döndü.
64.dakikada BB Erzurumspor, Ricardo Gomes ile ceza sahası dışından bulduğu gol ile farkı ikiye çıkartıyor. 0-2
73.dakikada Kasımpaşa farkı Isaac Thelin ile bire indirdi. 1-2
90+1.dakikada Kasımpaşa'da yeni transferlerden stoper Luckassen kırmızı kart gördü
Maçı konuk ekip 2-1 galip bitirdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.