SİYASET Haber Girişi : 08 Haziran 2023 10:37

BAHÇELİ'DEN ERZURUM'A TEŞEKKÜR

BAHÇELİ'DEN ERZURUM'A TEŞEKKÜR
MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, seçimlerin ardından yapılan çalışmalar ve elde edilen kazanımlar ile alakalı rapor hazırlayarak Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye sundu.

Bahçeli'ye seçim raporu sundu!
MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, seçimlerin ardından yapılan çalışmalar ve elde edilen kazanımlar ile alakalı rapor hazırlayarak Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye sundu. Erzurum teşkilatının performansından memnun olduğunu dile getiren MHP Lideri Bahçeli, yerel seçimlere ağırlık verilmesi talimatını verdi.
Göreve geldiği günden itibaren birleştirici bir politika izleyen Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ardından yapılan çalışmalar hakkında rapor hazırladı.
Yurdagül, 14 ve 28 Mayıs seçimlerine Erzurum İl Teşkilatının yanı sıra seçim sürecinde Cumhur İttifakı olarak yapılan çalışmalara da yer verdiği raporu, MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye özel olarak iletti. Sözlü ve yazılı raporunda Erzurum’da yapılan ve yapılması gereken çalışmalara yer veren Yurdagül, yaklaşan mahalli idareler seçimleri için de özel olarak hazırladığı çalışmayı sundu. 
Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yurdagül, “14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta gerçekleşen seçimlerdeki çalışmalarımız hakkında bilgi vermek ve hayır duasını almak üzere Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiyi ziyaret ettik. Değerli büyüğümüze Türkün yıkılmaz kalesi Erzurum’un ve tüm Dadaşların selamını illettik. Yaptığımız çalışmaları rapor halinde sunduk. Erzurumluların ferasetini her zaman takdir ettiğini dile getiren Bilge Liderimiz, tüm Dadaşlara selam gönderdi. Erzurum’un kendileri için ayrı bir yeri olduğunu belirten Genel Başkanımız, hazırlıklarına önümüzdeki dönemde başlanacak Mahalli İdare Seçimleri için de aynı azim ve performansı göstermemiz talimatını verdi” dedi.
Seçimlerin hemen ardından Millet İttifakının dağıldığını hatırlatan MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül,  “Onların bu tavırları bile zaten çıkar ittifakı kurduklarını gözler önüne sermeye yetiyor. Halbu ki Cumhur İttifakı siyasi hiçbir pazarlığa zemin olmamıştır. Cumhur İttifakı’nın teşkil esaslarının başında milli çıkarlar vardır, ülkenin milli birlik ve beraberliği, huzuru, selameti ve bekası vardır. Bu değerler etrafında birleşmiş bir ittifakın dağılması da, parçalanması da mümkün değildir” dedi.
Daha çok kaynayacaklar
Millet İttifakı ve bileşenlerinin karşı karşıya kalacakları gelişmelerin sadece yol ayrılığıyla sınırlı kalmayacağını dile getiren Yurdagül, “Onlarda kazan daha çok kaynayacak, daha çok birbirlerine girecekler, daha çok görüş ayrılıkları yaşayacaklar. Aziz milletimiz onların bu halini görünce, Türkiye’nin uçurumun kenarından döndüğünü çok daha iyi anlamış olacak” diye konuştu.
Her alanda birliktelik
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı’na start verdiğini hatırlatan Yurdagül, “Önümüzdeki 5 yıllık dönemin her anında ve her aşamasında milletimiz Cumhur İttifakı birlikteliğini ve beraberliğini görecek. Ülkenin ve milletin çıkarları etrafında nasıl bir araya gelindiğini, nasıl güç birliği yapıldığını görecek. Biz bundan eminiz, çünkü bizim hiçbir zaman mevki ya da makam kaygımız olmadı. Biz, ‘önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ diyen bir siyaset anlayışını benimsemişiz” dedi.