SİYASET Haber Girişi : 14 Şubat 2023 11:49

BAŞARI VARSA TAKTİR'DE VARDIR!

BAŞARI VARSA TAKTİR'DE VARDIR!
Yeniden Refah Partisi Hınıs İlçe Başkanı Sezayi Beyaztaş, kısa zamanda yaptığı çalışmalar ile Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan'ın takdirini kazandı. 

Erbakan'dan övgüyü aldı. 
Yeniden Refah Partisi Hınıs İlçe Başkanı Sezayi Beyaztaş, kısa zamanda yaptığı çalışmalar ile Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan'ın takdirini kazandı. 
Yeniden Refah partisi İl Başkanı Adnan Bozan tarafından Hınıs İlçe Başkanlığına getirilen Sezayi Beyaztaş, göreve başladığı üç aylık gibi kısa bir zamanda yaptığı çalışmalar ile hem Genel Merkezin Hem de Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan'ın dikkatini çekti. 
Hınıs İlçe Başkanlığına ataması yapıldıktan sonra ilk olarak İlçe teşkilatını oluşturan ardından ise parti binasını hizmete açan Sezayi Beyaztaş bir yandan da üye kayıtları ve saha çalışmaları için kolları sıvadı. Partisinin çalışmalarının yanı sıra gündemdeki konular ve Hınıs İlçesinin sorunlarınıda gündeme getirerek seviyeli bir siyaset sergileyen Beyaztaş, Ankara'da yapılan İlçe Başkanları toplantısında Genel Başkan Fatih Erbakan'dan övgü ve teşekkür aldı. Erzurum İl yönetiminin ve İlçe teşkilatlarının çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, "Adnan Bozan başta olmak üzere İlçe Başkanlarımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Ernzurum bizim için çok önemli. Hınıs İlçesinde görev yapan kardeşimiz Sezayi Biyaztaş'ın da azmi ve gayreti beni çok mutlu etti. Sezayi Beyaztaş ve Ekibini kutluyor başarılar diliyorum"diyerek tebrik etti. 
Bu arada Aşırı sağcı politikacı Rasmus Paludan'ın Türkiye’nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kuran-ı Kerim yakmasına tepki olarak Hınıs İlçesinde ilk kez basın açıklaması yapan ve tepki gösteren Sezayi Beyaztaş, 6 şubat tarihinde Türkiye'yi yasa boğan deprem felketi sonrasında da depremzedeler için topladığı yardımları deprem bölgesine göndermişti. 
Siyaset'te Muhalefetin Sadece konuşarak gündemde kalmaması gerektiğini bir kez daha gösteren Hınıs İlçe Başkanı Sezayi Beyaztaş, göstermelik muhalefet'ten ziyade İlçenin ve halkın sorunlarını dile getirme bunun yanı ısra bilinçli siyaseti ile vatandaşlarında gönlünde taht kurdu.