SPOR Haber Girişi : 10 Temmuz 2020 22:58

BAŞKAN HÜSEYİN ÜNEŞ UYKUYU UNUTTU!

BAŞKAN HÜSEYİN ÜNEŞ UYKUYU UNUTTU!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor kulüp Başkanlığına getirildikten sonra, kendisini tamamen kulüp için adayan ve özellikle geçtiğimiz sezon takımın Süper ligden düşmesi ile sağlık problemleri bile yaşayan Hüseyin Üneş, 1. ligin son haftalarında öyle bir str
Başkan Hüseyin Üneş uykuyu unuttu! 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor kulüp Başkanlığına getirildikten sonra, kendisini tamamen kulüp için adayan ve özellikle geçtiğimiz sezon takımın Süper ligden düşmesi ile sağlık problemleri bile yaşayan Hüseyin Üneş, 1. ligin son haftalarında öyle bir stres ve heyecan yaşıyor ki, gözüne uyku bile girmiyor. Kulüp Başkanlığı süresince İstanbul Erzurum arası mekik dokuyan ailesini bile ikinci plana atan Başkan Hüseyin üneş, Altay maçı öncesi yorgun hali ile dikkat çekti. uzun süren lig maratonu içerisinde Süper Lig hedefi ile takımın başarısı için elinden geleni yapan genç başkan, takımın yeniden süper lige çıkmasına en çok inananların başında geliyor. Özellikle hafta sonu oynanacak olan Altay deplasmanı öncesi takımın her an yanında yer alan Hüseyin üneş, günün 18 - 19 saatini kulüpte geçiriyor. Son günlerde uyku uyumayı bile unutur hale gelen Başkan Hüseyin Üneş Teknik heyet, futbolcular ile ilgilenmesi bir tarafa birde kulübe gelen siyasetçiler ile bürokratlarla ilgilenmek zorunda kalıyor. Her fırsat'ta "takım başarılı olsun Süper lige çıksın bu bana yeter"diyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, görünen oki son hafta oynanacak olan Ümraniyespor maçına kadarda uykuya hasret kalacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.