SPOR Haber Girişi : 10 Temmuz 2020 22:30

VARI YOĞU ERZURUMSPOR

VARI YOĞU ERZURUMSPOR
taraftarlık asla anlatılmaz. hele hele renklere gönül veren fanatik biri olursa. Öyle taraftarlar varki, takımı ile yatıp takımı ile kalkıyor. işte bunlara bir örnek'de çok fanatik bir Erzurumspor taraftarı olan (dede) lakaplı Erdem Alan.
Varı yoğu Erzurumspor.
taraftarlık asla anlatılmaz. hele hele renklere gönül veren fanatik biri olursa. Öyle taraftarlar varki, takımı ile yatıp takımı ile kalkıyor. işte bunlara bir örnek'te çok fanatik bir Erzurumspor taraftarı olan (dede) lakaplı  Erdem Alan. Erdem dede için Büyükşehir Belediye Erzurumspor çok büyük önem arz ediyor. Erdem dede'nin günün her saati her dakikası Erzurumspor. Giydiği kıyafetlerinden tutun aracına kadar mavi beyazlı renklerle yaşıyor Erdem dede. Koronavirüs salgını nedeniyle maçları stadyumdan veya deplasmandan izleyememenin çok büyük üzüntüsü yaşayan Erdem dede yinede her saniyesini takımı için yaşıyor adeta. Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un aldığı her galibiyet'te haftayı çok mutlu geçiren Erdem dede, mağlubiyetlerde ise adeta dünya ile bağını keser durumda. günlük yaşamında bile mavi beyazlı formayı sırtından asla çıkarmayan fanatik dede, Altay maçından alınacak galibiyeti de adeta dört gözle bekliyor. kendi mavi beyaz kostümlerinin yanı sıra aracını bile gelin arabası gibi mavi beyaza süsleyen Erdem dede, üç puan için yatıp kalkıp dualar ediyor. salgın öncesinde takımın her antrenmanını takip eden içer de ve deplasmanlarda hiçbir maçını kaçırmayan Erdem dede, İzmir deplasmanı öncesi galibiyet'den oldukça umutlu. öyle ki şimdiden süper lige çıkma sevincini yaşamak için aracını bile süslemeyi ihmal etmedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.