SPOR Haber Girişi : 29 Eylül 2020 13:08

BAŞKAN ÜNEŞ, İKİ MÜJDELİ HABER VERECEK

BAŞKAN ÜNEŞ, İKİ MÜJDELİ HABER VERECEK
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da her an bir forvet oyuncusu imza atabilir. Başkan Üneş forvet transferinde bir yabancı oyuncu ile anlaştıklarını ve kulübü ile görüşmelerin sürdüğünü açıkladı.
Başkan Üneş hem forma reklamı hemde transfer için çalışıyor
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da her an bir forvet oyuncusu imza atabilir. Başkan Üneş forvet transferinde bir yabancı oyuncu ile anlaştıklarını ve kulübü ile görüşmelerin sürdüğünü açıkladı. 
Mavi beyazlı takıma takviye transferinde yeniden hareketli günlere başlayan Erzurumspor'da Başkan Hüseyin Üneş, İstanbul'da çift mesai yapıyor. Üneş bir yandan takıma forma reklamı için sponsorluk ararken, bir yandan da hücum hattına iyi bir oyuncu kazandırmanın çalışması içerisinde. 
Takıma Transfer noktasında yabancı bir golcü oyuncu ile anlaştıklarını ve kulübü ile görüşmelerin devam ettiğini belirten Üneş, " kadromuza bir yabancı forvet birde yerli kaleci olmak üzere iki oyuncu daha katacağız. Şuan için bir yabancı golcü oyuncu ile el sıkıştık ve anlaştık. kulübünün onayını almak için görüşmelerimiz sürüyor. Bugün yarın imza attırabiliriz. Yerli kaleci noktasında ise temasta olduğumuz bazı isimler ile görüşmelerimiz devam ediyor. en kısa sürede bu transferi de yapıp önümüze bakmak istiyoruz" dedi. 
FORMA REKLAMI İÇİN ANLAŞMAYA YAKINIZ. 
Kulübe maddi gelir sağlamak içinde yoğun bir çalışma sergileyen Başkan Hüseyin Üneş, bir marka üzerinde görüşmeler yapıyoruz. hemen hemen anlaşma yapılacak gibi. Cumartesi günü kendi evimizde oynayacağımız Rizespor maçına yeni sponsor ile  çıkmak istiyoruz. bu konuda gerçekten çok yoğun çalışma içerisindeyiz" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.