SPOR Haber Girişi : 07 Nisan 2021 20:43

BERABERLİK İKİ TAKIMADA YARAMADI!

BERABERLİK İKİ TAKIMADA YARAMADI!
Başkent Ankara'da rakibine karşı adeta tek kale oynayan Erzurumspor Aatıf'ın beceriksizliği ve Yılmaz Vural'ın geç oyuncu değişiklikleri sonucunda galip gelmesi gereken maçtan 1 puanla döndü.
1 Puan iki takımada yaramadı
Başkent Ankara'da rakibine karşı adeta tek kale oynayan Erzurumspor Aatıf'ın beceriksizliği ve Yılmaz Vural'ın geç oyuncu değişiklikleri sonucunda galip gelmesi gereken maçtan 1 puanla döndü. 
Süper Lig 'in 33. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği, sahasında Erzurumspor'u konuk etti. Gençlerbirliği, sahasında ağırladığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 90+3. dakikada gelen gol sonucunda 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi ekip, 29. dakikada Sandro Lima ile öne geçerken 90+3. dakikada Manuel Da Costa, konuk ekibe beraberliği getirdi. 
Özcan Bizati yönetiminde Gençlerbirliği'nin yakaladığı 3 maçlık galibiyet serisi sona ererken Erzurumspor ise 2 haftalık mağlubiyet serisini beraberlik ile sonlandırdı. Gençlerbirliği, 31 maç sonunda 31 puana ulaşırken Erzurumspor ise 32 maç sonunda 28 puana yükseldi. Müsabakada gerek kaçırdığı penaltı atışları ve gerekse bencil futbolu ile Aatıf büyük tepki çekerken, Teknik direktör yılmaz Vural7da geç oyuncu değişikliği ile Erzurumspor'un adeta galibiyetine engel oldu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.