GÜNDEM Haber Girişi : 22 Eylül 2020 23:47

BİR ÇAY GETİR KITLAMA!

BİR ÇAY GETİR KITLAMA!
Palandöken Beleodiye Başkanı Muhammet Sunar, gerek esnaf gezileri ve gerekse ilçede yapılan çalışmaları yerinde görmek için yoğun bir mesai harcıyor
Başkan Sunar, gönül belediyeciliğinde çığır açıyor.
Palandöken Beleodiye Başkanı Muhammet Sunar, gerek esnaf gezileri ve gerekse ilçede yapılan çalışmaları yerinde görmek için yoğun bir mesai harcıyor. Sık sık vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Sunar, ham vatandaşların taleplerini alıyor hemde yapılması gereken hizmetler noktasında fikir alışverişinde bulunuyor. mesaisinin büyük bölümünü halkın içerisinde geçiren Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Yunus emre Mahallesinde esnaf gezisi yaptı. vatandaşların büyük ilgisi ile karşılanan Başkan sunar, girdiği her dükkanda büyük ilgi gördü. Esnafın taleplerini dinleyen ve ilçede yapılması arzu edilen hizmetler hakkında görüş alışverişi yapan Başkan Sunar, gönül belediyeciliği noktasında halkla iç içe olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Sunar, "Gerek esnafımız ve gerekse vatandaşlarımız sıcak ilgileri ile bizleri bağırlarına basıyorlar. bizlerde sorumluluğumuzun bilinciyle vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek adına gönül birlikteliği yapıyoruz" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.