SPOR Haber Girişi : 16 Aralık 2020 20:34

BİZ HEP KUPA'DA OYNAYALIM!

BİZ HEP KUPA'DA OYNAYALIM!
Kazım Karabekir Stadı’nda Esenler Erok’u 5-1’lik skorla mağlup eden BB Erzurumspor, adını son 16 turuna yazdırdı.
Kazım Karabekir Stadı’nda Esenler Erok’u 5-1’lik skorla mağlup eden BB Erzurumspor, adını son 16 turuna yazdırdı. Dadaşları, farka taşıyan goller Emrah Başsan (2), Juju Hamroun, Osman Çelik ve Ömer Bayramoğlu’ndan geldi. Konuk takımın tek golünü Muammer kaydetti.
BB Erzurumspor Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu’nda kupanın sürpriz takımlarından biri olan TFF 3. Lig ekiplerinden Esenler Erok Spor’u net bir skorla mağlup eden BB Erzurumspor ZTK’da adını son 16 turuna yazdırdı.
Mavi-beyazlıları 5-1’lik farka götüren goller Emrah Başsan (2), Juju Hamroun, Osman Çelik ve Ömer Şişmanoğlu’ndan geldi.
Konuk takımın şeref sayısını Muammer Sarıkaya kaydetti.
Karabacak ve Kabanlı için saygı duruşu
Kazım Karabekir Stadı’nda oynanan maçtan önce Erzurumlu olan ve Kovid-19 illetine yenik düşen Avrupa Şampiyonları eski milli güreşçiler Reşit Karabacak ve Nihat Kabanlı anısına bir dakika saygı duruşu yapıldı.
Beşiktaş maçı öncesinde moral
Teknik Direktör Hüseyin Çimşir, Mavi-beyazlıların başında ilk kez galibiyet yüzü gördü. Genç teknik adam takımının ZTK’da 5 golle son 16 turuna kalmasıyla Beşiktaş maçı öncesinde moral kazandı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.