SPOR Haber Girişi : 15 Aralık 2020 14:08

YALANCILARIN MUM'UNU DÜZGÜN SÖNDÜRDÜ!

YALANCILARIN MUM'UNU DÜZGÜN SÖNDÜRDÜ!
Büyükşehir Belediye Erzurumsopr da Hüseyin Üneş'in istifasının ardından Başkanlık koltuğuna oturan Ömer Düzgün, Başkanlık için farklı isimler ile pazarlık yapıldığı yönündeki iddialara sert çıktı
Yalancıların mum'unu Düzgün söndürdü!
Büyükşehir Belediye Erzurumsopr'da Hüseyin Üneş'in istifasının ardından Başkanlık koltuğuna oturan Ömer Düzgün, Başkanlık için farklı isimler ile pazarlık yapıldığı yönündeki iddialara sert çıktı. 
Kendisinin emanetçi olduğu, ve Kulüp Başkanlığına getirilecek asıl ismin Ali Demirhan olacağı yönündeki söylentileri kesin bir dille yalanlayan Ömer düzgün, "Böyle bir şey olması mümkün değildir. bize bir görev verildi ve bizlerde Erzurumspor için yeni bir sayfa açtık. Birilerinin ön veya arka planda olması gibi bir durumu asla kabullenmem. Bu tür iddialar nerden veya kim tarafından çıkarılıyor bilmiyorum, ama bildiğim bir şey var ki oda Erzurumspor'u bu kötü gidişatından nasıl çıkarmamız gerektiğidir. Ali veya Veli beni bağlamaz" dedi. 
Süper Lig de alınan kötü sonuçların ardından önce teknik direktör Mehmet Özdilek, üç hafta sonra ise Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş istifa etti. Yaşanan süreç sonrasında ise Büyükşehir Belediyesinde yapılan toplantı sonucunda Kulüp te As Başkan olarak görev yapan Ömer Düzgün mavi beyazlı kulübün yeni Başkanı olarak atandı. Ancak dün itibari ile sosyal medyada bir takım iddialarda dilden dile dolaşmaya başladı. İddialara göre Başkanlık için görevlendirilen Ömer Düzgün'ün sadece kağıt üzerinde Başkan olacağı ve işin arka kısmında ise Eski Başkan Ali Demirhan'ın bulunacağı ortaya atıldı. işte bu iddiaların yayılmasından sonra habergen.net genel yayın yönetmeni Naci Ergen'in sorularını yanıtlayan Yeni Başkan Ömer Düzgün, iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve kendisinin de böyle bir durumu asla kabullenmeyeceğini belirterek, birilerinin boş hayaller kurduğunu ifade etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.