SPOR Haber Girişi : 21 Nisan 2022 01:39

BOL KESEDEN DAĞITMAYA DEVAM!

BOL KESEDEN DAĞITMAYA DEVAM!
Balıkesir ve Bolu galibiyetleriyle ilk iki için umutlarını yeşerten BB Erzurumspor’un umutlarını Tuzlaspor yıktı.
Balıkesir ve Bolu galibiyetleriyle ilk iki için umutlarını yeşerten BB Erzurumspor’un umutlarını Tuzlaspor yıktı. Şenol Fidan’ın Tuzlası, daha ilk dakikada Ezeh’le 1-0 öne geçti. Dadaş Olanare’nin süper golüyle skoru 1-1 yaptı. Teknik Patron Muzaffer Bilazer’in talebeleri galibiyet golünü bulamayınca, sahadan 1 puanla ayrıldı. Bu sonuçla Dadaşlar, ilk iki şansını mucizelere bıraktı.
Spor Toto 1.Ligin 33.haftasına BB Erzurumspor, sahasında Tuzlaspor’u konuk etti.
Balıkesir ve Bolu deplasmanlarında alınan galibiyetlerin moraliyle Tuzla karşısına çıkan Mavi-beyazlılar. İlk dakikada Ezeh’in attığı golle 1-0 yenik duruma düştü.
İlk yarıda Mustafa Yumlu’nun topu direkten dönerken, konuk takım ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.
BB Erzurumspor 53. Dakikada Samuel Olanere’nin süper golü ile skoru 1-1 yaptı. Ancak Dadaş kendisine galibiyeti getirecek ikinci golü bulamadı ve karşılaşma 1-1 bitti. Bu skorun ardından Erzurumspor puanını 51 yaparken, Tuzlaspor puanını 42 yaptı.
Jakub ve Akbaş cezalıydı
BB Erzurumspor’da kaleci Jakub Szumski ile stoper Mustafa Akbaş sarı kart cezalısı oldukları için Tuzlaspor’a karşı forma giyemediler.
Aykut Demir sakat olduğu için kadroda yer almazken, forvet oyuncusu Oltan Karakullukçu da 21 kişilik maç listesinde yer almadı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Arif URUK 21 Nisan 2022 00:00

    Futbol ruhla oynanır. Bir Altınordu, bir Keçiörengücü, bir Denizlispor maçlarını izlemekten zevk alıyorum.