SPOR Haber Girişi : 19 Ocak 2021 14:51

BOMBA İSİMLER GELİYOR!

BOMBA İSİMLER GELİYOR!
Takviye transfer noktasında çalışmalarını sürdüren Erzurumsporlu yöneticiler, prensip anlaşmasına vardığı Mostapha El Kabir'i Erzurum'a getirirken, temasta olunan diğer futbolcularla da görüşmelerini sürdürüyor. Gündemde olan isimler ise, Fenerbahçe'den N
Takviye transfer noktasında çalışmalarını sürdüren Erzurumsporlu yöneticiler, prensip anlaşmasına vardığı Mostapha El Kabir'i Erzurum'a getirirken, temasta olunan diğer futbolcularla da görüşmelerini sürdürüyor. Gündemde olan isimler ise, Fenerbahçe'den Nabil Dirar ve Kosovalı Milli futbolcu Elba Rashani. 
Yönetimin iki oyuncuyla da prensipte anlaştığı ve en geç yarın Erzurum'a gelecekleri öğrenildi.  
Süper Lig’de kümede kalma adına Kasımpaşa deplasmanından altın değerinde üç puanla dönen Büyükşehnir Belediye Erzurumspor'da yönetim takviye transfer çalışmalarına hız verdi. Başkan Ömer Düzgün'un daha önce görüşüp el sıkıştığı tecrübeli golcü futbolcu Mostapha El Kabir, sabah saatlerinde İstanbul'dan Erzurum'a geldi ve yapılan son görüşmelerin ardından yarım sezonluğuna mavi beyazlı renklere bağlanan imzayı attı. 
Bu arada özellikle kanatlara takviye yapma konusunda görüşmeleri hızlandıran yönetim, daha önce de gündemde olan Fenerbahçenin Faslı kanat oyuncusu Nabil Dirar ile birebirde anlaşırken, Dirar'ın bugün Fenerbahçe yönetimi alacakları konusunda anlaşma zemini arayacağı ve en geç yarın Erzurum'a gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor. 
Yine gündemde olan bir başka isim de Kosovalı Milli futbolcu Elba Rashani. Sol açıkta oynayan 27 yaşındaki kanat oyuncusuyla da prensipte anlaşan yönetimin Rashani ile sözleşme imzalayacağı örenildi. 
Geçtiğimiz hafta J. Suzumski, De Costa, Omolo, Aatıf ve Darri'yi kadrosuna katan mavi beyazlılar, Mostapha El Kabir, Nabil Dirar ve Elba Rashani’nin ardından bir sol bek ve bir de orta saha takviyesiyle ara transfer dönemini kapatmayı düşünüyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.