SPOR Haber Girişi : 07 Ocak 2021 00:37

BRAHİM DARRİ ERZURUM'DA!

BRAHİM DARRİ ERZURUM'DA!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da takviye transferler için nihayet ilk isim ortaya çıktı. Mavi beyazlı yöneticiler, geçtiğimiz sezon Fatih karagümrük forması giyen ve adı Fenerbahçe ile de anılan Brahimi Darri ile masaya oturacak.
Brahim Darri transfer görüşmesi için Erzurum'a geldi.
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da takviye transferler için nihayet ilk isim ortaya çıktı. Mavi beyazlı yöneticiler, geçtiğimiz sezon Fatih karagümrük forması giyen ve adı Fenerbahçe ile de anılan Brahim Darri ile masaya oturacak. TFF 1. Lig'de Fatih Karagümrük forması giyen Brahim Darri, sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti. Sezon başı Adı Başta Fenerbahçe olmak üzere Bazı Süper Lig ekipleriyle adı anılan Brahim Darri Karagümrük kulübü ile sözleşmesini fesh etmişti. Brahim Darri akşam saatlerinde Erzurum'a gelerek bir otelde dinlenmeye çekildiği öğrenilirken, İstanbul deplasmanından yarın dönecek olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Yönetiminin Brahim Darri ile yarın anlaşmak için masaya oturacağı belirtildi.
14 Eylül 1994 yılında Hollanda’da doğan Brahim Darri Ajax altyapısında futbola başladı. Profesyonel kariyerine 2011 yılında Vitesse kulübünde başlayan Brahim Darri, Hollanda’da Heracles, Den Bosch, NEC Nijmegen gibi takımlarda da forma giydi. 2019-20 sezonunda bedelsiz olarak Fatih Karagümrük’e transfer olan Fas asıllı futbolcu sezon başında sözleşmesini fesh etmişti. 
Kanatlarda görev yapan Brahim Darri, forvet arkasında da oynuyor.
Brahim Darri, Hollanda'nın Amersfoort kentinde dünyaya geldi. Fas asıllı olan Brahim Darri, Hollanda Milli Takımının alt yaş kategorilerinde de oynadı.
Futbola Ajax altyapısında başlayan Brahim Darri, ardından Vitesse altyapısına geçti. İlk profesyonel sözleşmesini Vitesse'te alan Darri, ardından sırasıyla Heracles, Den Bosch, NEC Nijmegen'de oynadı ve 2019 yazında Fatih Karagümrük'e transfer oldu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.