SPOR Haber Girişi : 08 Ocak 2021 21:33

BU KADAR DA PİŞKİNLİK OLMAZ RAŞHAD!

BU KADAR DA PİŞKİNLİK OLMAZ RAŞHAD!
Disiplinsiz davranışları ile bardağı taşıran Raşhad Muhammed bugün yine yaptıkları ile hem yöneticileri hem de teknik direktör Mesut Bakkal'ı çileden çıkardı!
Raşhad Muhammedin özrü Kabahatinden büyük!
Oynadığı futboldan ziyade, yaptığı saygısızlıkların ve takım içerisindeki davranışları ise adından sıkça söz ettiren Raşhad Muhammed, son olarak Başakşehir maçı öncesi yine sporcu ahlakına yakışmayan ve takım arkadaşları ile teknik heyeti çileden çıkaran davranışlar sergilemiş ve 18 kişilik maç kadrosuna dahi alınmamıştı. Başakşehir maçını Havaalanında izleyen ardından takımdan ayrı uçakla Erzurum'a gelen Karaoğlan,  dünkü antrenmana da katılmamıştı. Bugün ise hiçbir şey olmamış gibi antrenman kıyafetlerini giyen Raşhad Muhammed, takımla birlikte antrenman sahasına gelerek idmana katılmak istedi. Ancak Takımın futbol şube sorumlusu Muzaffer Şahin Raşhad'ı uyararak antrenmana çıkmamasını ve sahadan ayrılmasını istedi.
Futbol şube sorumlusunun bu uyarısını dikkate almayan Raşhad bu kez de Kulübün tercümanının yanına giderek Teknik direktör Mesut Bakkal'dan başka kimsenin kendisini sahadan çıkaramayacağını söyledi. İlerleyen dakikalarda antrenman sahasına gelen teknik direktör Mesut Bakkal, Raşhadı sahada görünce antrenmandan kovdu. Umursamaz tavırları ile tekrar kulüp tesislerine yönelen disiplinsiz oyuncu bu kez sivil kıyafetlerini giyerek tesislerden ayrıldı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe maçı kadrosuna da alınmayacağı tahmin edilen oyuncu hakkında Yönetimin en kısa sürede ya takımdan gönderilmesi yada kadro dışı bırakılması konusunda açıklama yapması bekleniyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.