SPOR Haber Girişi : 03 Mart 2022 15:30

BU MAÇLARA YÜREK DAYANMAZ!

BU MAÇLARA YÜREK DAYANMAZ!
Spor Toto 1. ligde son 11 haftaya girilirken, 28. hafta maçlarında zirve mücadelesi veren takımlar birbirleri ile karşılaşacak.
Hafta sonu birbirinden zorlu maçlar oynanacak. 
Spor Toto 1. ligde son 11 haftaya girilirken, 28. hafta maçlarında zirve mücadelesi veren takımlar birbirleri ile karşılaşacak. 
Büyük heyecanın yaşandığı Spor Toto 1. ligde 28. hafta maçları yarın oynanacak olan Kocaelispor Ankara Keçiören gücü maçıyla start alacak. Cumartesi günü ise Büyükşehir Belediye Erzurumspor İzmir temsilcisi Altınordu spora konuk olacak. Ankaragücü maçından aldığı mağlubiyet ile büyük yara alan Mavi beyazlılar İzmir deplasmanından mutlak üç puan hedefliyor. Ligde diğer önemli müsabakalarda ise lider Ankaragücü son haftaların flaş takımı Bandırmasporu ağırlarken, Yılport Samsunspor ise Menemenspor ile karşı karşıya gelecek. 
Pazar günü oynanacak olan karşılaşmalarda ise Beypiliç Boluspor Bursaspor ile Adanaspor ise Manisa futbol kulübü ile galip gelmenin mücadelesini verecek.
Ligde orta sıralarda yer alan Tuzlaspor İstanbulspor'u ağırlarken, Belki de haftanın en önemli maçında Eyüpspor Bereket Sigorta Ümraniyespor ile çok zorlu bir doksan dakikaya çıkacak. Haftanın son maçında ise pazartesi günü Balıkesirspor Altaş Denizlispor'u konuk edecek. Spor toto 1. ligde Gençlerbirliği ise 28. hafta maçlarını BAY olarak geçirecek. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.