SPOR Haber Girişi : 15 Temmuz 2020 15:03

BUYRUN BURDAN YAKIN! ARDA KARDEŞLER YİNE KARŞIMIZDA?

BUYRUN BURDAN YAKIN! ARDA KARDEŞLER YİNE KARŞIMIZDA?
Hafta sonu Kazım Karabekir stadında oynanacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Ümraniyespor maçına Arda Kardeşlerin atanması şehirde şok etkisi yarattı.
Erzurum'da Arda Kardeşler şoku yaşanıyor? 
Türkiye Futbol federasyonu Merkez Hakem Kurulu Son hafta'da oynanacak olan karşılaşmalarda görev alacak hakemleri açıklarken, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Ümraniyespqor arasında oynanacak haftanın en önemli maçına geçtiğimiz sezondan sabıkalı olan Arda Kardeşlerin atanması büyük şok yarattı. Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un gectiğimiz sezon Süper Ligde karşılaştığı Kasımpaşa maçında  görev yapan hakem Arda Kardeşler ne yazık ki mücadelenin başından sonuna kadar tüm takdir haklarını rakip takımdan yana kullanmış ve ne yazık ki skora etki eden kararlar vermiştir. Tüm spor camiası ve kamuoyu gördü ki Arda Kardeşlerin müsabakada vermiş olduğu olmayan penaltı kararı ve kırmızı kartı Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un tüm oyun planları bozulmuş ve 2 puan kaybetmesine neden olmuştu. Ayrıca, müsabakada VAR uygulaması olduğu halde pozisyonu izlemeyip olmayan penaltıyı vermesine uzun süre tartışılmıştı. 
BU HATALARI YAPAN BİR HAKEMİ HAYAT MEMAT OLAN BİR MAÇA NİÇİN ATIYORSUNUZ!!!
Bu arada Ümraniye maçına atanan Arda Kardeşler ismine tepki gösteren Mavi Beyazlı taraftarlar, TFF´den, art niyetli hakemleri Türk Futbolundan uzak tutmalarını rica ederiz. Arda Kardeşler 'i İstemiyoruz. diyerek tepkilerini dile getirdiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.