YAŞAM Haber Girişi : 02 Eylül 2020 13:19

BÜYÜKŞEHİR İŞ MERKEZİNE DE EL ATTI?

BÜYÜKŞEHİR İŞ MERKEZİNE DE EL ATTI?
Büyükşehir Belediyesi “Cephe Sağlıklaştırma” projesi kapsamında Erzurum İş Merkezi’ne el attı.
Erzurum Büyükşehir’le güzelleşiyor
Büyükşehir Belediyesi “Cephe Sağlıklaştırma” projesi kapsamında Erzurum İş Merkezi’ne el attı. Erzurum’un en eski iş merkezlerinden olan binanın her iki yüzünü birden yepyeni bir çehreye kavuşturacak olan Büyükşehir Belediyesi, söz konusu çalışmayla Kazım Karabekir Caddesi’ne de renk katmış olacak. Erzurum İş Merkezi sakinlerinin talebini geri çevirmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in yanı sıra çalışmaya yakından ilgilenen Genel Sekreter Zafer Aynalı, Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal hassasiyetini ortaya koyarken, vatandaşın taleplerinin kendileri için taşıdığı önemi de göstermiş oldu. Erzurum İş Merkezi sakinleri, Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü Cephe Sağlıklaştırma projesinin örnek bir çalışma olduğunu dile getirerek, “Bu çalışma sayesinde Erzurum’un birçok cadde ve sokağına renk geldi. Binalar sanki de baştan aşağı yenilendi” dediler.
İŞ MERKEZİ SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in, Erzurum’da cephe ve sokak sağlıklaştırma adımlarıyla eşsiz bir performans ortaya koyduğunu anlatan esnaf, Erzurum İş Merkezi sakinleri olarak bu güzelliğe dahil edilmiş olmaktan büyük mutluluk  duyduklarını ifade ettiler. Genel Sekreter Zafer Aynalı’nın da, Erzurum’a hizmet etme noktasında gerçekten olağanüstü bir performans sergilediğini söyleyen Erzurum İş Merkezi sakinleri, “Sayın Başkanımıza ve Genel Sekreterimize çok teşekkür ediyoruz. Talebimizi geri çevirmediler, ricamızı hemen yerine getirdiler. Hassasiyetlerine, inceliklerine ve Erzurum’a hizmet etme aşklarına karşılık biz de kendilerine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.