SİYASET Haber Girişi : 05 Ekim 2023 11:31

CHP'NİN YENİ İL BAŞKANI: HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK

CHP'NİN YENİ İL BAŞKANI: HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK
Partili gibi görünüp partiye zarar verenler ile büyük bir mücadele sergileyeceğinin altını çizen Eş, "hiç bir şey eskisi gibi olmayacak" dedi.

CHP Erzurum'da "Can"landı
Hafta sonu yapılan kongre ile İl başkanlığına seçilen Serhatcan Eş mazbatasını aldı ve kolları sıvadı. 
Ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisinde Erzurum İl başkanlığını kazanan  Serhatcan Eş, koltuğa otutur oturmaz önemli mesajlar verdi. Özellikle Partili gibi görünüp partiye zarar verenler ile büyük bir mücadele sergileyeceğinin altını çizen Eş, "hiçbirşey eskisi gibi olmayacak" dedi. 
CHP'nin Erzurum'da geçmiş dönemlerde iyi yönetilmediğini sözlerine ekleyen yeni İl Başkanı Serhatcan Eş, " Mazbatamızı aldık ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile birlikte kolları sıvadık. Suskun değil konuşan, oturan değil çalışan ve her daim halkın yanında olan bir siyaset sergileyeceğiz. 
Halktan kopuk, parti binasını aşmayan siyaseti aşıp,  Nerede bir sorun varsa orada olacak, Erzurum’un sorunlarını tespit edip çözüm önerileri konusunda ana muhalefet olarak çaba göstereceğiz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun bizlere tavsiye ettiği gibi kapı kapı dolaşacağız. Erzurum'da bundan böyle muhalefet nasıl yapılır herkese göstereceğiz. Erzurum sahipsiz kalmayacak. bundan böyle CHP'de görünüp kendi çıkarları için partimizi kullananlara asla izin vermeyeceğiz. Hafta sonu yaptığımız kongre ile yeni bir sayfa açtık ve tertemiz bize yakışan siyaseti sergileyeceğiz. Kapımız herkese açık. Erzurum'un gelişmesi ve kalkınması için bizimle siyaset yapmak ve bize destek vermek isteyenleri partimize bekliyoruz" diye konuştu.