SİYASET Haber Girişi : 08 Temmuz 2020 11:35

CİNİSLİ DUVARA TOSLADI!

CİNİSLİ DUVARA TOSLADI!
İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli’nin Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’le giriştiği söz düellosu yepyeni bir boyut kazandı.
Cinisli duvara tosladı?
İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli’nin Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’le giriştiği söz düellosu yepyeni bir boyut kazandı. Cinisli’nin, Cinis köyüne yaptıkları yatırım ve öğrencilere verdikleri burslar üzerinden ailesini ön plana çıkartmaya çalışması, tepkiyle karşılandı. Dadaşlar, “Sayın vekil Mehmet Sekmen’i eleştirmeye çalışıp ailesine methiyeler dizerken, FET֒yü yere göğe sığdıramayan aile büyüğü için acaba ne düşünüyor, çok merak ediyoruz!” dedi.
Naci Cinisli’nin amcası Rasim Cinisli’nin, FETÖ lideri Fetullah Gülen ve sözde hizmet hareketine yönelik olarak yaptığı güzellemelerin hafızalardaki yerini tüm canlılığıyla koruduğunu vurgulayan Erzurumlu vatandaşlar, “Ailesinin yatırımcılığıyla ve öğrencilere verdikleri burslarla övünen Naci Cinisli, mesela Rasim Cinisli’den de gurur duyuyor mu?” diye sordular. 
NACİ CİNİSLİ İFTİRADAN YARGILANIYOR!
Siyasi kariyerini üst üste kırdığı potlarla dolduran Naci Cinisli’nin, partisinin eski il başkanı tarafından bile “iftira” suçlamasıyla dava edildiğini kaydeden vatandaşlar, “Siyaset öyle ezbere konuşmakla, aslı astarı olmayan iddia ve iftiralarda bulunmakla yapılmıyor. Öyle olsaydı, Naci Cinisli bugün iftira suçlamasıyla yargılanıyor olmazdı” diye konuştular. Cinisli’nin, İYİ Parti’nin Erzurum İl eski Başkanı İbrahim Dumlu’yu yolsuzlukla suçladığını anımsatan Dadaşlar, “Halbuki partisinin eski il başkanının bırakın yolsuzluk yapmayı, parti için cebinden bile para harcadığı ortaya çıktı. Kendi partisinin genel merkezi bile bütün evrakları inceleyerek bunu doğruladı. Son zamanlarda gündeme gelme sıkıntısı yaşayan Naci Cinisli, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’le ilgili olarak sürekli manipülatif girişimlerde bulunarak popülerlik elde ediyor olmalı ki, iki de bir karşısına Sekmen’i alıyor. Yalnız kaş yaparken göz çıkartıyor, haberi yok!” şeklinde konuştular.
AİLESİNE METHİYELER DİZİYOR, AMA!
Naci Cinisli’nin son olarak Cinisli ailesinin yatırımlarından ve öğrencilere yönelik olarak verdiği burslardan yola çıktığını dile getiren vatandaşlar, “Naci Cinisli ailesine methiyeler diziyor dizmesine ama FET֒ye güzellemeler yapan amcasından niyeyse hiç bahsetmiyor! Ailesiyle madem bu kadar iftihar ediyor ve madem yatırımlarından söz ederek ailesini ön plana çıkartıyor, o halde amcasını arka planda bırakması haksızlık olur. Amca Rasim Cinisli’nin FETÖ terör örgütüne dizdiği methiyeleri cümle alem biliyor. Bu konu gündeme geldiğinde nedense kendisi susmuştu, madem öyle niye konuşmuyor? Çıkıp konuşsa ya! ‘FETÖ terör örgütünü destekleyen de, onu koruyan da, kollayan da namerttir’ dese ya! Bu işler öyle laf salatası yapmakla olmuyor” dediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.