SPOR Haber Girişi : 08 Şubat 2021 23:00

DADAŞ ATMACA AVINA HAZIRLANIYOR!

DADAŞ ATMACA AVINA HAZIRLANIYOR!
Süper ligin 25. hafta müsabakalarında deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk olacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor bu maçın hazırlıklarına başladı.
B.B Erzurumspor'da Rize mesaisi başladı.
Süper ligin 25. hafta müsabakalarında deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk olacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor bu maçın hazırlıklarına başladı. 
Kazım Karabekir stadında oynadığı karşılaşmada Hes kablo Kayserispor ile 1 - 1 berabere kalan ve puanını 22 yapan Mavi beyazlı ekip, Cuma günü ligin 25. hafta müsabakalarında Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Kayserispor maçında kaçan 3 puandan dolayı morallerinde alt üst olduğu ekipte, teknik direktör Mesut Bakkal, oyuncularını Rize maçına motive etmeye başladı. Kulüp tesislerinde bugün yapılan haftanın ilk antrenmanına İstanbul da tedavi gören Obertan dışında tüm oyuncular katılırken, devre arası transfer edilen ve antrenmanda sakatlanarak üç maçta da forma giyemeyen Rashani ilk antrenmanına çıktı. Teknik direktör Mesut Bakkal, oyuncularına ile yaptığı toplantıda Kayserispor maçının artık geride kaldığını ve Rize müsabakasına odaklanmaları gerektiğini belirtti. Ligde birbirinden zorlu maçların olacağını ifade eden tecrübeli teknik adam, " Zor süreçten geçiyoruz. Zaman zaman aksilikler yaşasak ta bu kaoslardan çabuk çıkmamız lazım. Camia olarak kenetlenerek hedefimize varmak bizim görevimiz. Bu doğrultuda oyuncular olarak sizlere çok büyük görevler düşüyor. İyi bir ekip olduk artık hem deplasmanda hem de kendi sahamızda gerçek gücümüzü göstererek küme düşme potasından üst sıralara çıkmak ve taraftarlarımızı sevindirmek zorundayız. sizler bunu başaracak güce ve yeteneğe sahipsiniz." dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.