SPOR Haber Girişi : 21 Nisan 2021 19:58

DADAŞ "BİTTİ" DEMEDEN BİTMEZ!

DADAŞ
Süper Lig'in 36.haftasında B.B Erzurumspor evinde Yeni Malatyaspor'u 1-0 yendi.
Erzurumspor son dakikada güldü
Süper Lig'in 36.haftasında B.B Erzurumspor evinde Yeni Malatyaspor'u 1-0 yendi. 
Kazım Karabekir stadında iki takım açısından da çok büyük önem taşıyan müsabakada son sözü Obertan söyledi. Maçın son anlarında Obertan'ın golüyle kazanan BB Erzurumspor, geçen haftada Denizlispor deplasmanında 2-1 geride iken 79 ve 86.dakikada Rashani'nin golleriyle 3-2 kazanmıştı.
Orta hakemliği Ali palabıyık'ın yaptığı maçın ilk yarısında iki takımda kontrollü bir oyun ortaya koyarken Erzurumspor'un bir golü faul gerekçesi ile iptal edilirken, özellikle ikinci yarıda hakem kararları maça damga vurdu. Ali Palabıyık yönetimindeki hakem triosunun verdiği kararlar büyük tepki toplarken, Erzurumspor adına net iki penaltı verilmedi. Karşılaşmanın son anları ise nefesleri kesti. Tüm hatları ile rakibi ceza sahasına hapseden mavi beyazlı takım, sağlı sollu ataklar geliştirirken, Günün başarılı isimlerinden Emrah Başsan'ın bir şutu direktör döndü. 7 dakikalık uzatmanın verildiği maçın 90+6. dakikasında son sözü tecrübeli isim Gabriel Obertan söyledi. Yıldız futbolcu gelişen atakta ceza alanı dışından vurduğu muhteşem şutta topu ağlarla buluşturdu ve ligde kalma adına çok çok önemli bir galibiyete imza attı. 
Son anlarda attığı ve yediği gollerle kariyeri boyunca çok konuşulan Yılmaz Vural bu kez üst üste iki galibiyet ile ligde kalma umutlarını arttırdı. Yılmaz Vural'ın ekibi puanını 34 yapıp 18.sıraya yükseldi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.