SPOR Haber Girişi : 16 Aralık 2021 13:15

DADAŞ'IN BAŞKENT YOLCULUĞU YARIN

DADAŞ'IN BAŞKENT YOLCULUĞU YARIN
Cumartesi günü Ankara Keçiörengücü ile zorlu bir müsabakaya daha çıkacak olan Erzurumspor yarın Başkent'e gidecek.
Erzurumspor'da yolculuk yarın
Cumartesi günü Ankara Keçiörengücü ile zorlu bir müsabakaya daha çıkacak olan Erzurumspor yarın Başkent'e gidecek. 
Kocaelispor mağlubiyetinin ardından Gençlerbirliğini 2 - 0 mağlup ederek taraftarlarına kendisini affettiren Büyükşehir belediye Erzurumspor, hafta sonu deplasmanda yine galibiyet için sahaya çıkacak. 
Ankara Keçiörengücüne konuk olacak olan mavi beyazlılarda hazırlıklarda tempolu bir şekilde sürüyor. Teknik direktör Erkan Sözeri, Başkent deplasmanından galip dönerek zirveyi bırakmayacaklarını belirtti. tecrübeli teknik adam, "yine zor bir maça daha hazırlanıyoruz. Ligde her maçın havası farklı oluyor. Keçiörengücü takımı da yine ligin güçlü takımlarından biri. Ancak bizim bir hedefimiz var ve hedefimize ulaşmak için mutlaka galip gelmemiz gerekiyor. iyi bir oyunla Başkent den mutlu döneceğiz" dedi. 
Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) hafta sonu oynanacak olan karşılaşmalarda görev alacak hakemleri açıkladı. 
Aktepe stadında cumartesi günü saat 13:30'da oynanacak olan Ankara Keçiörengücü B.B Erzurumspor maçında orta hakemliği İstanbul bölgesinden üst klasman hakemi Mustafa Kürşad Filiz, yardımcılıklarını ise Baran Eraslan, Hasan Hüseyin Tetikçi dördüncü hakemliği ise Selim Özen yapacak. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.