SPOR Haber Girişi : 27 Ekim 2020 14:17

DADAŞ ZORLU VİRAJA GİRİYOR!

DADAŞ ZORLU VİRAJA GİRİYOR!
B.B. Erzurumspor zorlu viraja giriyor. Süper Ligde hafta sonu evinde Galatasaray'ı ağırlayan ve oynadığı kötü futbol sonunda rakibine 2 - 1 mağlup olan Mavi beyazlılar, bir yandan Ziraat Türkiye Kupası diğer yandan da ligde üç önemli sınava çıkacak.
B.B. Erzurumspor zorlu viraja giriyor. 
Süper Ligde hafta sonu evinde Galatasaray'ı ağırlayan ve oynadığı kötü futbol sonunda rakibine 2 - 1 mağlup olan Mavi beyazlılar, bir yandan Ziraat Türkiye Kupası diğer yandan da ligde üç önemli sınava çıkacak. 
Galatasaray maçı sonrasında moralsiz bir şekilde hafta sonunu geçiren Büyükşehir Belediye Erzurumspor, cuma günü deplasmanda karşılaşacağı Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Teknik Direktör Mehmet Özdilek nezaretinde çalışmalarını yapan mavi beyazlı futbolcular, ardı ardına dört müsabaka oynayacak. Cuma günü Karagümrük deplasmanı için İstanbul'a gidecek olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bu maçı oynadıktan sonra salı günü Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçlarında Kazım Karabekir stadında Şanlıurfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Hafta içi yapılacak karşılaşma saat 18:'de başlayacak. Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından ise hafta sonu yine Kazım Karabekir stadında Göztepe'yi konuk edecek olan mavi beyazlı ekip, ardından ligde bir türlü istediği sonuçları alamayan ve çalkantılı günler geçiren Trabzonspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.