SPOR Haber Girişi : 15 Temmuz 2020 22:20

DADAŞIN RENGİ MEYDANDADIR!

DADAŞIN RENGİ MEYDANDADIR!
Havuzbaşı Kent Meydanı, hasret kaldığı renklere sonunda kavuştu.
Havuzbaşı Kent Meydanı, hasret kaldığı renklere sonunda kavuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Havuzbaşı Kent Meydanı’nda Erzurumspor temalı bir takım düzenlemeler yapılacağına dair verdiği sözü tutarak meydanı mavi beyaz renklerle donattı. Meydana önce devasa büyüklükteki harflerle takımın adı ve logosu yerleştirilirken, ardından merdivenler de baştan aşağı mavi beyaz renklere boyandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in Erzurumspor meydanı sözünü tutmuş olması mavi beyazlı taraftarları sevindirirken, yapılan yeni düzenleme şehir merkezine de ayrı bir hava katmış oldu. Erzurumsporlu taraftarlar, Havuzbaşı Kent Meydanı’nın mavi beyaz renklerle iç açıcı bir görünüme kavuştuğunu belirterek, “Takımımızın şampiyonluğunu da Allah’ın izniyle burada kutlayacağız. Aynı zamanda Erzurumspor’un Onursal Başkanı olan Mehmet Sekmen’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dediler. 
MEYDAN DÜZENLEMESİNİ ÖZÜNAL ÖNERMİŞTİ 
Havuzbaşı Kent Meydanı’na Erzurumspor temalı meydan önerisi, Nokta25 Yayın Yönetmeni Gazeteci Samet Özünal tarafından gündeme getirilmiş, Özünal’ın bizzat kendisinin hazırlayarak sosyal medya hesabından paylaştığı meydan tasarım modeli, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in de dikkatinden kaçmamıştı. Başkan Sekmen, Gazeteci-Yazar Samet Özünal’ın söz konusu önerisini karşılıksız bırakmamış, mavi beyaz renklere gönül veren taraftarlar için Erzurumspor temalı meydan sözü vermişti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.