SPOR Haber Girişi : 23 Mart 2021 11:30

DESTEK GECESİ NEDEN ERTELENDİ!

DESTEK GECESİ NEDEN ERTELENDİ!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor için Erzurum'lu ünlü sunucu Acun Ilıcalı, tv8'de canlı yayın yaparak mavi beyazlı kulübe maddi destek programı yapacaktı. Ancak program son gün ertelendi!
Destek gecesi neden ertelendi! 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor için Erzurumlu ünlü sunucu Acun Ilıcalı, tv8'de canlı yayın yaparak mavi beyazlı kulübe maddi destek programı yapacaktı. Ancak program son gün ertelendi! 
Daha öncede Erzurumspor için yaptığı programlar ile büyük destekte bulunan Erzurumlu ünlü sunucu Acun Ilıcalı, kendi televizyon kanalı olan tv8'de yine kulübe maddi yardım toplamak adına bir program hazırladı. Erzurumspor için düzenlenecek programın duyularını bile canlı yayınlarda milyonlarca kişiye duyuran Acun Ilıcalı, yoğun mesaisinin içerisinde Erzurumspor'a da zaman ayırmıştı. Ancak Dün programın başlamasına saatler kala kulüpten yapılan bir açıklama ile canlı yayının ileri bir tarihe ertelendiği ifade edildi. Erzurumsporlu taraftarlarında merakla beklediği programın ileri bir tarihe ertelenmesi şaşkınlık ile karşılanırken, programın neden ertelendiğine dair ortaya atılan iddialar da şok etkisi yarattı. 
İddialara göre, Mavi beyazlı kulübe maddi yardım toplanması planlanan program için gerek Erzurum'da gerekse Türkiye'nin diğer illerinde bulunan Erzurumlular telefonlar ile aranarak programa katılmaları istendi. ancak aranan iş adamlarının programa katılmak istemediği ve yardım yapacak kişilerinin bulunamamasından ötürü canlı yayının Nisan'ın ilk haftasına ertelendiği duyuruldu.  Takımın aldığı kötü sonuçların ve ligdeki konumundan dolayı Programa katılması planlanan iş adamlarının da durumu umutsuz gördüklerinden ötürü canlı isteğine "hayır" dedikleri iddia edildi. Geçtiğimiz yıl Hüseyin Üneş'in başkanlığındaki yönetimin Acun Ilıcalı ile yaptığı program büyük ses getirirken, şimdiki Mevcut Yönetiminin organizasyonu yapamaması taraftarların ve camianın tepkisine neden oldu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.