SPOR Haber Girişi : 26 Nisan 2022 01:05

EFSANE KULÜP İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ!

EFSANE KULÜP İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ!
Erzurum'un köklü amatör kulüplerinden biri olan Palandökenspor için yeni oluşum harekete geçti.
Palandökenspor yeniden şahlanacak. 
Erzurum'un köklü amatör kulüplerinden biri olan Palandökenspor için yeni oluşum harekete geçti.  
Geçmiş dönemlerde gerek Türkiye kupası ve gerekse 3. liglerde mücadele eden ancak maddi sıkıntılar yüzünden tekrar amatöre dönmek zorunda kalan Palandökenspor, Erzurum'un en eski amatör kulüplerinden biri. 
Sarı kırmızılı kulüp, son olarak 2015 yılında süper amatör ligde şampiyon olmuş ancak Bal Ligi final maçında başarılı olarak yine amatörde kalmıştı. 
Yönetimsel anlamda büyük boşluklar yaşayan Erzurum'un en köklü kulüplerinden biri olan Palandökenspor için şimdilerde yeni bir oluşumun hazırlık içerisinde olduğu ve gerek hedefler ve gerekse tesisleşme anlamında çok büyük projeler hazırlandığı belirtiliyor. 
Erzurum'un 3. ligde mutlaka bir takımının olması için çalışma içerisine giren yeni oluşumun, hazırladıkları dosyaları gerekli mercilere iletmek için harekete geçtiği ve önümüzdeki birkaç hafta içerisin de yapılacak çalışmalar ile ilgili kamuoyuna bilgiler verileceği öğrenildi. Amatör kulübün yeniden küllerinden doğarak Türk futboluna hizmet etmesi noktasında gerekli adımları atan yeni oluşumun özellikle Yurt dışından kaynak aktarmayı ve kulübün hem tesisleşme hem de gelişmesi için tüm alt yapının tamamlandığı öğrenildi. 
Amatör camiada yaşanan bu gelişme ilin alt kademedeki futbol kulüpleri başta olmak üzere yöneticilerini de heyecanlandırdı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.