SPOR Haber Girişi : 10 Şubat 2021 11:17

EL KABİR'DEN KÖTÜ HABER!

EL KABİR'DEN KÖTÜ HABER!
Ara transfer döneminde Erzurumspor'a gelen ve oynadığı iki maçta da taraftarların beğenisini kazanan El Kabir, son maçta yaşadığı sakatlıktan dolayı üç hafta forma giyemeyecek.
El Kabir'e nazar değdi!
Ara transfer döneminde Erzurumspor'a gelen ve oynadığı iki maçta da taraftarların beğenisini kazanan El Kabir, son maçta yaşadığı sakatlıktan dolayı üç hafta forma giyemeyecek. 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Kayserispor ile oynadığı müsabakanın ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Faslı forvet El Kabirden yapılan kontroller sonrası kötü haber geldi. 
B.B. Erzurumspor'un kulüp doktoru Selçuk Gül tarafından yapılan açıklamada, "Sağ arka adalesinde tendon hasarı olan oyuncumuz 3 hafta sahalardan uzak kalacak" denildi. 
Dr. Gül, Fenerbahçe maçında sakatlanan Gabriel Obertan'ın tedavi sürecinin tamamlandığını ve önümüzdeki hafta takımla birlikte çalışmalara başlayacağını belirtirken, yeni transfer Elba  Rashani'nin de takımlara çalışmalara başladığını duyurdu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.