SİYASET Haber Girişi : 25 Mart 2023 17:02

ELMA"LI TADINDA TEMAYÜL

ELMA
Görünen o ki "Bir dadaş gibi" gerçekçi ve insanlara güven veren Elmalı gibi adaylar teşkilat mensuplarının da içerisinde de çok özlenmiş. 

ELMA'LI tadında Temayül!
14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesi AK Parti'de aday adayları bugün ilk mülakatlarını delgelere yaptılar.  Mevcut vekillerin katılmadığı temayülde, 2 bin 373 delege aday adayları için oy kullandı. 
Aday enflasyonunun yaşandığı İktidar partisi Ak Parti'de 126 aday adayı temayülde boy gösterdi. 
Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum İl Teşkilatına kayıtlı 2 bin 373 delege, 28. Dönem milletvekilliği için aday adayı olan 126 kişiden listede görmek isteği altı kişi için oy kullandı. Katılımın yüksek olduğu temayül yoklaması online olarak yapıldı.
Sabah dokuzda başlayan temayül yoklaması Recep Tayyip Erdoğan fuar merkezinde yapıldı. Delegeler salona gelerek, kendileri için kurulmuş olan bilgisayarlarda, online olarak oylarını kullandı.
Temayül yoklamasında en dikkat çeken isimlerin başında ise  tanınmış hukukçu Avukat Ebubekir Elmalı oldu. 
"Bir Dadaş gibi" delikanlı siyaset için yola çıktım diyerek AK Parti'den 28. dönem Erzurum Milletvekili Aday adayı olan Elmalı, kısa zaman içerisinde öçellikle teşkilatlara yaptığı ziyaretler ve söylemleri ile büyük beğeni kazanan isim oldu. 
özellikle Güney ilçelerinin teşkilat mensupları başta olmak üzere diğer delegelerde Ebubekir Elmalıya büyük ilgi gösterdi. Günlerdir yollarda ilçe ilçe gezerek teşkilatları ziyaret eden Av. Ebubekir Elmalı, yaptığı çalışmaların karşılığını temayül oylamasında fazlasıyla aldı.
Görünen o ki "Bir dadaş gibi" gerçekçi ve insanlara güven veren Elmalı gibi adaylar teşkilat mensuplarının da içerisinde de çok özlenmiş.