SPOR Haber Girişi : 13 Ocak 2022 21:17

EREN TOZLU SEFERBERLİĞİ

EREN TOZLU SEFERBERLİĞİ
Ligin 15. haftasında oynanan İstanbulspor maçında sakatlanan ve haftalardır takımdan uzak olan Eren Tozlu Bursaspor maçında formasına kavuşabilecek.
Erzurumspor'da Eren'in yokluğu pahalıya mal oldu. 
Ligin 15. haftasında oynanan İstanbulspor maçında sakatlanan ve haftalardır takımdan uzak olan Eren Tozlu Bursaspor maçında formasına kavuşabilecek. 
Spor Toto 1. Ligin 21. Haftasında deplasmanda Bursaspor’a konuk olacak BB Erzurumspor’da Eren Tozlu için tam bir seferberlik ilan edildi. 
Golcü futbolcunun Bursa maçına yetiştirilmesi için Kulüp Sağlık ekibi yoğun çalışırken, Teknik Patron Erkan Sözeri’nin de tecrübeli yıldızı Pazar günü Timsah’a karşı sahaya sürmesi bekleniyor.
Deneyimli teknik adam sağlık ekibine “Bursa maçına Eren’i yetiştirin” talimatını verdi.
Yokluğu çok belli oldu 
BB Erzurumspor’un golcü forveti Eren Tozlu, 15. Haftada oynanan ve 3-1 Dadaşların galibiyeti ile biten İstanbulspor maçının 75. Dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Eren Tozlu, 14. Haftada oynanması gereken ve ertelenen Tuzlaspor maçının yanı sıra, Kocaeli, Keçiören, Gençlerbirliği, Denizli ve Menemen karşılaşmalarını sakatlığı nedeniyle kaçırdı. Ligde Dadaşların son 7 maçında forma giyemeyen Eren Tozlu’nun yokluğu çok belli oldu.
Eren’siz Dadaş 11 puan kaybetti
BB Erzurumspor, Eren Tozlu’nun forma giyemediği 7 maçta 9 puan kaybetti. Mavi-beyazlı ekip bu süreçte Tuzlaspor ile 1-1, Keçiören ile 3-3, Menemenspor ile de 1-1 berabere kaldı. Mavi-beyazlı takım Eren’in yokluğunda Kocaeli’ne ise 2-0 mağlup oldu. Dadaşların temsilcisi Eren Tozlu’nun olmadığı maçlarda Gençlerbirliği’ni 2-0, Denizlispor’da 3-1 mağlup etti. Mavi-beyazlılar, Tuzla, Keçiören ve Menemen’den 1’er puan alarak Eren’in yokluğunda hanesine 9 puan yazdırabildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.