YAŞAM Haber Girişi : 14 Ağustos 2020 21:26

ERZURUM BİR DEĞERİNİ DAHA KAYBETTİ!

ERZURUM BİR DEĞERİNİ DAHA KAYBETTİ!
İş dünyanın sevilen isimlerinden biri Ergaz A.Ş yönetim kurulu Başkanlığı görevinide yapan İhsan Yağız, Kocaelinde hayatını kaybetti.
Erzurum bir değerini daha kaybetti. 
iş dünyanın sevilen isimlerinden biri Ergaz A.Ş yönetim kurulu Başkanlığı görevinide yapan İhsan Yağız, Kocaelinde hayatını kaybetti. İhsan Yağız'ın yaşamını yitirmesinin ardından Ergaz şirketler Grubu genel müdürü Ebubekir Yağız, "Değerli aile büyüğümüz ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın İhsan Yağız Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Enerji Sektörüne ve Ergaz Camiasına sunduğu değerli katkılarını her zaman minnetle hatırlayacağız. Merhuma Allah’tan rahmet , Ailesine ve Ergaz Camiasına başsağlığı diliyoruz. Yağız ailesi ve tüm akrabalarımızın başı sağolsun. Mekanı Cennet olsun"dedi. 
Öte yandan İhsan Yağız'ın ani vefatı sonrası AK Parti Erzurum Eski Milletvekili Ömer Özyılmaz'da sosyal medya hesabından bir taziye mesajı yayınladı. Özyılmaz, Muhterem ve Mağfur İhsan Yağız Hocamız, bugün Hakk’a yürümüştür. Kendileri, Erzurum Imam Hatip Lisesi’nden çok Değerli bir Hocamızdır. Bizim kuşak dahil, bir kaç neslin yetişmesine, İslam’a ve Ülkemize hizmet etmesine büyük emeği olmuştur. Aynı zamanda İslami camianın öncülerinden de olan İhsan Yağız Hocamıza Rabbimiz, yetiştirmiş olduğu binlerce talebesi hürmetine lütfuyla ve keremiyle muamele eyleyip, cenneti ve cemaliyle sevindirsin. Kendilerini her zaman rahmetle, minnetle, Şükran ve dualarla anacağız. Ruhu şad, makamı cennet olsun"dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.