SPOR Haber Girişi : 01 Ocak 2021 17:43

ERZURUM'DA NEFESLER TUTULDU!

ERZURUM'DA NEFESLER TUTULDU!
Süper ligde 16. hafta müsabakalarından yarın Gaziantep Futbol Kulübünü ağırlayacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor bu maçın hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.
Erzurum'da nefesler tutuldu. 
Süper ligde 16. hafta müsabakalarından yarın Gaziantep Futbol Kulübünü ağırlayacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor bu maçın hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. 
Geçtiğimiz hafta oynanan 15. hafta müsabakalarında deplasmanda Yeni Malatyaspor'u deplasmanda 3 - 1 mağlup ederek haftalar sonra galibiyete imza atan mavi beyazlı takım, yeni teknik direktörü Mesut Bakkal ile Kazım Karabekir stadındaki galibiyet hasretine son vermek istiyor. Süper ligde 12 puanla 20 sırada yer alan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, yarın ligin güçlü takımlarından Gaziantep futbol kulübü ile karşı karşıya gelecek. Hafta başından beri bu maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde yapan Mavi beyazlılarda teknik direktör Mesut Bakkal, oyuncularını bu müsabakaya motive etme çalıştı. zor bir maça daha çıkacaklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, "bulunduğumuz konum itibari ile her maça final niteliğinde hazırlanıp öyle çıkacağız. puan kaybetme gibi bir lüksümüz asla yok. Rakip kim olursa olsun gerek içerde ve gerekse deplasmanlarda toplayabildiğimiz kadar puanları toplayıp alt sıralardan kurtulmalıyız. Erzurum ve Erzurumspor bulunduğu konumu hak etmiyor. Futbolcularımız ile birlikte kenetlendik ve yarınki müsabakadan galip ayrılmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz." dedi. 
Bu arada Kart cezalıları İbrahim Akdağ ile Hasan Hatipoğlu Gaziantep maçında oynayamazken, sakatlıkları bulunan Sadiku ve Mina'nın oynayıp oynamayacağı maç Saati belli olacak. Karşılaşmanın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.