SPOR Haber Girişi : 06 Ocak 2023 10:27

ERZURUMSPOR'DA HASEK KRİZİ!

ERZURUMSPOR'DA HASEK KRİZİ!
Geçtiğimiz sezonki performansından uzak olan Çek oyuncu Martin Hasek, Erzurumspor'dan ayrılmak istiyor. 

Erzurumspor'da Hasek Krizi. 
Geçtiğimiz sezonki performansından uzak olan Çek oyuncu Martin Hasek, Erzurumspor'dan ayrılmak istiyor. 
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor, Antalya’da kamp çalışmalarını sürdürürken, Martin Hasek’ten gelen haber moralleri bozdu. 27 yaşındaki Çek orta saha oyuncusu takımdan ayrılmak istediğini iletti.
Gerek antrenmanlarda ve gerekse oynadığı müsabakalarda bir türlü kendini gösteremeyen ve geçen sezonki performansından çok uzak olan Çek oyuncu, takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirdi. İlk yarının sona ermesi ile birlikte tatil için ülkesine giden Martin Hasek, 2 Ocak tarihinde başlayan Antalya kampınada henuz katılmadı. 
Bu arada Teknik Patron Muzaffer Bilazer ise Martin Hasek konusunda kulübe gelen resmi bir teklifin olmadığından ifade etti. 
Genç çalıştırıcı, “Martin Hasek bize gitmek istediğini iletti ancak resmi anlamda kulübümüze Hasek’le ilgili gelen resmi bir teklif yok. Bizde kendisine bir süre verdik. O süreç devam ediyor. Gitmezse bizim sözleşmeli oyuncumuz kendisinden faydalanmaya devam edeceğiz” dedi.
Öte yandan Martin Hasek, geçtiğimiz sezon 5 gol 4 asistlik performans sergilerken bu  sezon ilk yarıda sadece 1 kez gol sevinci yaşadı, asist üretemedi. 15 maçta 1135 dakika sahada kalan Hasek, 1 kez sarı kart gördü.