SPOR Haber Girişi : 05 Şubat 2022 12:39

ERZURUMSPOR'DA HAZIRLIKLAR TAMAM

ERZURUMSPOR'DA HAZIRLIKLAR TAMAM
Zirve yarışından kopmamak için Kazım Karabekir’de Manisa FK karşısında çıkacak olan BB Erzurumspor, çiçeği burnunda hocası Yücel İldiz’e galibiyetle ‘hoş geldin’ demek istiyor.
Erzurumspor hazırlıklarını tamamladı. 
Zirve yarışından kopmamak için Kazım Karabekir’de Manisa FK karşısında çıkacak olan BB Erzurumspor, çiçeği burnunda hocası Yücel İldiz’e  galibiyetle ‘hoş geldin’ demek istiyor. 
Spor Toto 1. Ligin 23. Haftasında sahasında Manisa FK’yı konuk edecek olan BB Erzurumspor mutlak üç puan için sahaya çıkacak.
Bir yandan kötü gidişata ‘dur’ demek, diğer yandan da zirve yarışından kapmamak için sahaya çıkacak olan Mavi-beyazlılar, yeni teknik direktörü Yücel İldiz’e de ilk müsabakasında galibiyet sevinci tattırmak istiyor. Zorlu doksan dakika yarın saat 13:30’da başlayacak mücadelenin orta hakemliğini ise Tarık Güldal yapacak.
İldiz ilk kez Kazım Karabekir’e çıkıyor
BB Erzurumspor’da Teknik Direktör Erkan Sözeri’nin yerine göreve gelen Yücel İldiz ilk kez Mavi-beyazlıların başında sahaya çıkacak. 68 yaşındaki deneyimli teknik adam ilk sınavında taraftarlara üç puan sevinci tattırmak için kafa yorarken, kendisi de Dadaşların hocası olarak sahadan galibiyetle çıkmak için planlar yapacak.
Akbaş ve Aykut 11’e
BB Erzurumspor’da sakatlığı süren stoperlerden Gökhan Kardeş maç kadrosunda yer alamayacak. Kaptan Mustafa Yumlu’nun ilk onbirde mi sonradan mı sahaya çıkacağı maçtan önce yapılacak olan son kontrollerden sonra belli olacak. Büyük olasılıkla stoper tandeminde Aykut Demir ile Mustafa Akbaş ikilisi görev alacak.
Çelenk Dadaşlara rakip
BB Erzurumspor’da üç ayrı lig kategorisinde üç şampiyonluk sevinci yaşayarak tarihe geçen isimlerden biri olan Erhan Çelenk, bu kez Kazım Karabekir Stadı’na rakip olarak geliyor. Kazım Karabekir Stadı’nda Mavi-beyaz forma ile sayısız zaferlere imza atan Erhan, bu kez Erzurumspor’a karşı kazanmak için sahaya çıkıyor. Yetenekli kanat oyuncusu devre arası transfer döneminde Altay’dan Manisa FK’ya transfer olmuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.