SPOR Haber Girişi : 18 Temmuz 2023 11:48

ERZURUMSPOR'DA İŞLER ARAP SAÇI!

ERZURUMSPOR'DA İŞLER ARAP SAÇI!
Yeni sezon öncesi sorunlar yumağı haline gelen Erzurumspor'da görüntü var ama ses yok. 

Erzurumspor'da işler arap saçına döndü!. 
Yeni sezon öncesi sorunlar yumağı haline gelen Erzurumspor'da görüntü var ama ses yok. 
Maddi sıkıntıların yanı sıra Yönetimsel anlamda da belirsizliğin yaşandığı Erzurumspor'da beklenen hamleler bir türlü gelmiyor. Transfer yasağı, Stadyum belirsizliği ve kongreninde iki kez ertelenmesi, yeni sezon öncesi Mavi Beyazlı camiayı kara kara düşündürüyor. 
Şu ana kadar transfer yasağı olmasından dolayı sadece iç transfer çalışması yapan Kulüp Başkanı Ahmet Dal,  Mustafa Yumlu, Eren Tozlu ve Mustafa Akbaş ile yeniden anlaşırken, Batuhan, Ufuk Budak, Süleyman Koç, Celal Hanalp ve Alican ile görüşmelerini sürdürüyor. Sözleşmesi devam eden Orhan Ovacıklı, Kaleci Göktuğ, Sefa, Özgür Sert, Muhammet Furkan, Fırat Şaşi, Haluk Baydan, Yakup Kırtay ile yine alt yapıdan gelen çok sayıda oyuncu birinci etap kampında yer aldı. 
Teknik Direktör Hakan Kutlu nezaretinde 1. etap kamp çalışmalarını Erzurum'da yapan Mavi beyazlılar, yoğun geçen antrenmanların ardından bugün izne ayrıldı. 3 Gün izin yapacak olan Erzurumspor, Cuma günü yeniden toplanacak. 
Bu arada Maddi sıkıntılar, transfer yasağı ve yönetimsel krizin devam etitği Erzurumspor'da bir diğer belirsizlik ise stadyum. 
6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem nedeniyle hasar gören ve 15 şubat tarihinden itibaren müsabakaların oynanamadığı Kazım Karabekir stadı, aradan geçen sürede hiçbir çalışma yapılmamasından dolayı olduğu gibi duruyor. Stadyum krizinin de bir türlü çözümlenemediği Erzurumspor'da maçların nerede oynayacağı büyük merak konusu. Siyasilerin bile çözüm üretemediği stadyum krizi taraftalar başta olmak üzere camianından büyük tepkisini çekiyor. 
Konu hakkında gerek siyasilerden gerek Spor İl Müdürlüğü yetkilileri ve gerekse  Erzurumspor'dan şu ana kadar ciddi hiçbir açıklama yapılmamasıda dikkat çeken bir başka nokta!. 
Öte yandan Transfer yasağının kaldırılıp kaldırılmayacağıda yine gündemi en fazla meşgul eden bir başka konu. Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda kulübünde onursal Başkanı olan Mehmet Sekmen'in transfer yasağını kaldırıp kaldırmayacağı merakla beklenirken, teknik direktör Hakan Kutlu'nun da transferin açılmasını dört gözle beklediği ve hatta anlaşma yaparken ilk şartının transfer tahtasının açılması olduğu öğrenildi.