SPOR Haber Girişi : 24 Mayıs 2022 14:37

ERZURUMSPOR'DA NEFESLER TUTULDU

ERZURUMSPOR'DA NEFESLER TUTULDU
Play-off ilk maçında yarın Kazım Karabekir stadında İstanbulspor'u ağırlayacak olan Erzurumspor'da hazırlıklar tamamlandı. TFF bu önemli müsabakayı yönetecek hakemi de açıkladı. 

Erzurumspor'da nefesler tutuldu. 
Play-off ilk maçında yarın Kazım Karabekir stadında İstanbulspor'u ağırlayacak olan Erzurumspor'da hazırlıklar tamamlandı. TFF bu önemli müsabakayı yönetecek hakemi de açıkladı. 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Play-Off eleme turlarının ilk maçına yarın kendi evinde çıkacak. İstanbulspor’la Kazım Karabekir Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek olan mavi beyazlı ekipte hazırlıklar tamamlandı. Maç öncesi ise  Erzurum’da ise tam bir seferberlik hali hâkim… Erzurumspor Teknik Sorumlusu Muzaffer Bilazer, takımın tüm enerjisi ve gücüyle Play-Off maçları için odaklandığını belirterek, “Bizler inandık, taraftarlarımız ve mavi beyazlı camia da bize inansın. Allah’ın izniyle bu süreci kazasız ve belasız atlatacak, süreç sonunda da Süper Lig’e çıkmış olacağız” diye konuştu. 
90 DAKİKA BOYUNCA DESTEK İSTİYORUZ 
Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanacak maçın her dakikasının hayati önem taşıyacağını ve çalacak son düdüğe kadar taraftar desteğine ihtiyaç duyacaklarını anlatan Bilazer, “Maçlar rövanş usulü olacak ve Erzurum’da oynayacağımız maçın ardından İstanbulspor’la bir kez de İstanbul’da karşılaşacağız. Her iki maçta da Dadaş’ın yalnız olmadığını göstermeli, her iki maçta da takımımızı son dakikaya kadar desteklemeliyiz. Bizim enerjimiz ve gücümüz taraftarlar” diye konuştu.
Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) yarınki maç öncesi hakem triosunu açıkladı. Saat 18:30'da başlayacak olan karşılaşmada orta hakemliği Sarper Barış Saka yapacak.