SPOR Haber Girişi : 14 Mayıs 2021 22:36

ERZURUMSPOR'DA SADECE 2 OYUNCU KALDI!

ERZURUMSPOR'DA SADECE 2 OYUNCU KALDI!
Süper ligde tutunamayan ve 1. lige düşen Erzurumspor'da bu sezon transfer edilen futbolculardan sadece 2 isim kaldı.
Erzurumspor'da sadece 2 oyuncu kaldı. 
Süper ligde tutunamayan ve 1. lige düşen Erzurumspor'da bu sezon transfer edilen futbolculardan sadece 2 isim kaldı. 
Geçtiğimiz sezon 1. ligi ikinci sırada tamamlayarak 1 yıllık aradan sonra tekrar Süper lige yükselen ancak Süper ligde de yine tutunamayarak asansör takım konumuna gelen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da yeni sezon öncesi hem yönetimsel anlamda hem teknik heyet anlamında hem de futbolcu anlamında çok ciddi çalışmaların yapılması gerekiyor. Süper ligi 40 puan ile tamamlayan ancak tekrar küme düşerek 1. lige geri dönen mavi beyazlı takımda, son oynanan Alanyaspor maçı öncesi Teknik direktör yılmaz Vural ile  yollar ayrılmıştı. Antrenör Şenol Fidan yönetiminde Alanyaspor maçına çıkan ancak kazanmasına rağmen küme düşen Erzurumspor'da ligin tamamlanması ile birlikte hem sözleşmesi biten hem de kontratlarında "takım düşerse sözleşmesini fesh edebilir" maddesi bulunan yabancı oyuncularda takımdan ayrıldı. Erzurumspor'un şuan elinde kalan sadece kaleci Göktuğ Bakırbaş ile stoper Gökhan Kardeş. 
Sözleşmeleri 2 yıllık olan yabancı oyunculardan ise Novikovas, kaleci Szumski ve Teikeu'nun ise kontratlarındaki ayrılık maddesini kullanacağı ve Erzurumspor'dan ayrılacağı ifade ediliyor. 
Mavi beyazlı kulüpte yeni yapılanmanın nasıl ve ne şekilde olacağı daha şimdiden merak edilirken, özellikle yeni teknik heyet ve futbolcular bazında kimin ne şekilde bir çalışma yapacağı da ayrı bir muamma. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.