SPOR Haber Girişi : 03 Ağustos 2021 21:46

ERZURUMSPOR İYİ YOLDA

ERZURUMSPOR İYİ YOLDA
BB Erzurumspor, Antalya ve Konyaspor yenilgilerinin ardından çıktığı 3.hazırlık maçında TFF 1.Ligdeki rakiplerinden Ümraniyespor’u Samuel Olanare ve Arvydas Novikavas’ın ayağından kazandığı 2 golle yenmeyi başardı.
İyi Prova
BB Erzurumspor, Antalya ve Konyaspor yenilgilerinin ardından çıktığı 3.hazırlık maçında TFF 1.Ligdeki rakiplerinden Ümraniyespor’u Samuel Olanare ve Arvydas  Novikavas’ın ayağından kazandığı 2 golle yenmeyi başardı.
Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanan maçta Ordu ve Erzurum Bölgesinden Volkan Şeker, Hakan Eygü ve Ömer Lütfi Aydın üçlüsü  4.hakem olarak da  Ümit Gürsoy görev aldı.
BB Erzurumspor, maça kalede Mehmet Göktuğ, Aykut Demir, Orhan Ovacıklı, Ahmet Canbaz, Mücahit Albayrak, Gökhan Alsan, Özgür Sert, Estrela, Mustafa Yumlu, Celal Hanalp ve Samuel Olanare onbiiri ile başladı. İlk 20 dakikası sonuçsuz ataklarla geçen karşılaşmanın 27.dakikasında rakip takım ceza sahasına giren Samuel Olanare, topu Burak Özgür’ün solundan filelere bıraktı, takımını 1-0 öne geçirdi.
İlk yarının geride kalan dakikalarında başka gol olmayınca BB Erzurumspor, soyunma odasına 1-0 galip gitti.
İkinci yarıda takımlar yaptıkları değişikliklerle başladı. Ümraniyespor, tüm yedekleri sahaya sürerken, BB Erzurumspor da kaleci Jakup Szumski, Fırat Şaşi, Muhammet Furkan Özhan, Cengizhan Bayrak, Serhat Duman, Güney Yılmaz, Gökhan Kardeş, Arvydas Novikavas, Edouard Karoma Ndıaye’yi oyuna dahil etti.
Maçın skorunu tayin eden gol 54. Dakikada Novikavas’ın ayağından geldi. Ceza sahası  kaleci Orkun'u avladı ve durumu 2 - 0 yaptı. Maçta geride kalan dakikalarında her iki takımın atakları sonuç vermedi. Maç BB Erzurumspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.
BB  Erzurumspor Antalya ve Konyaspor ile oynadığı maçlarda yenilmişti
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.