SPOR Haber Girişi : 26 Ekim 2021 22:05

ERZURUMSPOR KUPA'DA TUR ARAYACAK

ERZURUMSPOR KUPA'DA TUR ARAYACAK
BB Erzurumspor, Samsun dönüşü ZTK’da karşılaşacağı Nazilli maçı hazırlıklarını tamamladı. . Teknik Patron Erkan Sözeri, yarınki maçta yedek ve genç oyunculara şans vermesi bekleniyor.
BB Erzurumspor, Samsun dönüşü ZTK’da karşılaşacağı Nazilli maçı hazırlıklarını tamamladı. . Teknik Patron Erkan Sözeri, yarınki maçta yedek ve genç oyunculara şans vermesi bekleniyor .
Ziraat Türkiye Kupası  (ZTK ) 3. Eleme Turu’nda 27 Ekim Çarşamba günü  saat 15:30’da konuk edeceği Nazilli Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamlayan  BB Erzurumspor’da Teknik Patron Erkan Sözeri, kupada tur atlamak için sahaya çıkacaklarını söyledi.
Esas hedeflerinin ligde şampiyon olmak olduğunun altını çizen deneyimli teknik direktör genç ve yedek oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadroyu sahaya süreceklerinin sinyalini verdi.
Dadaşların hocası, “Benim Erzurumspor’da çalıştığım ilk dönem, kupada gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz demiştim. O dönem çeyrek final oynadık. Şimdi de ZTK’da gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Hedefimiz yarın kendi taraftarımızın önünde turu geçmek olacak. Oyuncularıma güveniyorum. Bu maçta Samsun karşısında az süre alan oyuncularımız yanı sıra genç oyuncularımıza şans vereceğiz. Onların son durumunu göreceğiz” dedi.
.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.