SPOR Haber Girişi : 07 Şubat 2022 13:04

ERZURUMSPOR ZORLU VİRAJA GİRDİ!

ERZURUMSPOR ZORLU VİRAJA GİRDİ!
Manisaspor karşısında galibiyetle sahadan ayrılarak zirve iddiasını sürdüren Erzurumspor önce Ümraniye sonrasında ise Eyüp ve Adanaspor maçlarına çıkacak.
Erzurumspor'un sıkı maç programı başlıyor. 
Manisaspor karşısında galibiyetle sahadan ayrılarak zirve iddiasını sürdüren Erzurumspor'da şimdi gözler Ümraniye maçına çevrildi. 
Ligin ikinci yarı maçlarına iyi başlayamayan ve üç haftadır galibiyet hasreti çeken Erzurumspor, yeni teknik direktörü Yücel İldiz ile  galibiyet sevinci yaşadı. 
Manisa futbol Kulübü maçında mücadele yönünden olumlu not alan mavi beyazlılarda kaleci Szumski ve savunmanın rakip takım ataklarına karşı iyi bir müdafa göstermeleri alkış topladı.
3 haftalık aranın ardından yeniden galibiyet sevinci yaşayan Erzurumsporlu futbolcular, bugünü izinli olarak geçiriyor. Hafta sonu deplasmanda zirvenin ortaklarından Bereket Sigorta Ümraniyespor'a konuk olacak olan dadaşlar, bu maçın hazırlıklarına yarından itibaren başlayacak. 
Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenen maç programlarına göre, Pazar günü Ümraniyespor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, hafta içi Perşembe günü saat 17:00 da yine ligin şampiyon adaylarından biri olan Eyüpspor'u Kazım Karabekir stadında ağırlayacak. Ligin 26. hafta müsabakalarında ise mavi beyazlılar 21 şubat pazartesi günü Adana deplasmanında olacak. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yaşar Kaydan 08 Şubat 2022 00:00

    İlk defa Oltan'ın ilk onbirde Manisa karşısında sahaya çıktığını gördüm . Bu sevindirici benim için . Futbolcu oynadıkça güven kazanır . Ortasahada Estrella iyi mücadele ediyor ama genelde aldığı topları hep geriye oynuyor . Neden ileriye dönük oynamıyor ? Buna bir anlam veremedim . Eren Tozlu hızlı bir forvet ama penaltıda keleciye nereye atacağını belli yaparak attı ve pozisyon lehimize gol olmadı bana göre o penaltıyı Emircan atması gerekirdi . Çünkü toplara çok sert vuran bir oyuncu ; oyun içindeki mücadelesi tartışılmaz . Mustafa haybiye bir faul ile oyundan kendini attırdı . Yakıştıramadım . Aykut son derece iyi oyun çıkardı . Şumski iyi bir performans gösterdi . Novikovas gittikçe etkinliğini kaybediyor. Diğer oyuncular biraz daha mücadelelerini ve oyun içerisinde daha ayağa pas ve hisabetli oynamalarını geliştirirlerse inşallah şampiyon oluruz diye düşünüyorum .