GÜNDEM Haber Girişi : 31 Ağustos 2020 22:35

ESKİ MİLLETVEKİLİ YOĞUN BAKIMDA?

ESKİ MİLLETVEKİLİ YOĞUN BAKIMDA?
AK Parti kurucu İl Başkanı ve Erzurum eski Milletvekili ibrahim Özdoğan, koronavirüse yakalandı. Özdoğan'ın entübe durumda olduğu ifade edildi.
AK Parti kurucu İl Başkanı ve Erzurum eski Milletvekili ibrahim Özdoğan, koronavirüse yakalandı. 2001 Yılında Kurulan Adalet ve Kalkınma Partisinde Kurucu İl Başkanı Olarak Atanan ve sonrasında 2003 genel seçimlerinde listesin son sırasında olmasına rağmen yaptığı başarılı seçim çalışması ile Milletvekili Seçilen İbrahim Özdoğan, tüm Dünya'da etkisi sürdüren koronavirüse yakalandı. Eski Milletvekili Özdoğan'ın durumu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan oğlu Ömer Özdoğan, babası İbrahim Özdoğan'ın Koronavirüse yakalandığını ve şuanda hastanede entübe durumda olduğunu yapdı. AK Parti'de Milletvekili seçildikten sonra çalkantılı bir siyasi yaşamı bulunan İbrahim Özdoğan'ın durumunun ağır olduğu ifade edildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.