GÜNDEM Haber Girişi : 26 Şubat 2021 13:11

ESNAFIN HALİNDEN KİM ANLAR!

ESNAFIN HALİNDEN KİM ANLAR!
Esnafın Pandemi sürecinde yaşadığı sıkıntıları sık sık gündeme getiren ve çözüm üretilmesini isteyen Karaca, yapılan yorumlara adeta isyan etti.
Başkan Karaca öyle bir sitem etti ki!
Esnafın pandemi sürecinde yaşadığı sıkıntıları sık sık gündeme getiren ve çözüm üretilmesini isteyen Karaca, yapılan yorumlara adeta isyan etti. 
Erzurum Matbaa-Kırtasiye ve Tabelacılar Esnaf Odası Başkanı Hikmet Karaca, 1 yıla yakın bir zamandır pandemi nedeniyle tam bir çıkmaza giren esnaf kesimlerinin artık dayanacak gücünün kalmadığını ve esnafın çarklarının dönmediğini sık sık dile getiriyordu. Gerek sosyal medya hesaplarından ve gerekse basın açıklamalarında Esnaf kesiminin çok zor günler geçirdiğini ifade eden Karaca'nın bu açıklamalarına tuzu kuru olanların yaptığı yorumlar, Hikmet karacayı adeta çileden çıkardı. Başkan Karaca yine sosyal medya hesaplarından bir yazı paylaşarak esnafın halini görmezden gelenlere sert tepki gösterdi.
İşte Başkan karacanın o paylaşımı,
"Pandemi yasak ve önlemleri kapsamında aylardır kısmen veya tamamen kapalı olan iş yerlerimizin sorunları ile ilgili yazdıklarımızın ve dile getirdiklerimizin tümü esnafımızın gerçek sorunlarıdır. Yazık ki, konu ile ilgili gerek sosyal sitelerde gerekse yazdıklarımızın altına yapılan yorumların bir kısmında; “Hükumete muhalefet yapıyormuşuz” gibi algılar oluşturulmaya çalışılıyor. Oysa bizler esnaf temsilcisiyiz, siyasetçi değiliz, siyaset ile de en ufak bir bağımız yoktur. Eksiklikleri ve esnafın sorunlarını dile getirmek gibi bir sorumluluğumuzun olduğu da unutulmamalıdır. Aksi durumda buralarda bulunmamızın hiçbir kıymeti harbiyesi olmaz."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.