SPOR Haber Girişi : 27 Temmuz 2020 13:17

ETME BULMA DÜNYASI!

ETME BULMA DÜNYASI!
B.B. Erzurumspor’un TFF 1. Lig’den Süper Lig’e yükselmesine sevinen mavi beyazlı taraftarlar, bu kez de Malatyaspor sevincini yaşadı.
ADALET TECELLİ ETTİ
 B.B. Erzurumspor’un TFF 1. Lig’den Süper Lig’e yükselmesine sevinen mavi beyazlı taraftarlar, bu kez de Malatyaspor sevincini yaşadı. Geçtiğimiz yıl Erzurumspor’un küme düşmesi için elinden geleni yapan ve hatta Malatya’da oynanan maçta taraftarlarının “Erzurum kümeye!” diye tezahürat yaptığı Malatyaspor, Süper Lig’e veda etti. Gaziantep FK ile sezonun son maçına çıkan sarı kırmızılı ekip, sahadan 1-0 mağlup ayrılırken, yediği gol ise, Süper Lig’deyken yediği en son gol oldu. Malatyaspor’un küme düşmesi, Malatya’da büyük üzüntüye neden olurken, Erzurum’da ise yüzleri güldürdü. Maçın son düdüğünün çalmasıyla birlikte sevinçten havalara uçan mavi beyazlı taraftarlar, “Biz normalde düşenin yanında oluruz; kaldı ki Malatyaspor’un düşmesine değil, ilahi adaletin tecelli etmiş olmasına seviniyoruz” dediler.
“ERZURUM KÜMEYE” DİYE BAĞIRMIŞLARDI
Malatyaspor’un geçtiğimiz yıl Süper Lig’de karşılaştığı Erzurumspor’a hiçbir rakibinin yapmadığı kadar düşmanlık ettiğini hatırlatan Erzurumsporlu taraftarlar, “Bu düşmanlığı yetmezmiş gibi, tribünlerden ‘Erzurum kümeye’ tezahüratını da yine Malatyaspor taraftarları yapmıştı. Bununla da yetinmemiş, rahmetli İbrahim Erkal’ın şarkılarıyla da, Erzurumspor’un kümeye düşüşünü kutlamışlardı. İhali adalet işte böyle tecelli etti. Gönlümüz Çaykur Rizespor’un da küme düşmesinden yanaydı ama olmadı. Artık onlarla yarım kalan hesabımızı da bu yıl Süper Lig’de kendi elimizle kapatırız artık!” diye konuştular.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.