SPOR Haber Girişi : 13 Eylül 2020 22:50

FELAKET TELLALLARI! ASIL FİLM ŞİMDİ BAŞLIYOR?

FELAKET TELLALLARI! ASIL FİLM ŞİMDİ BAŞLIYOR?
Ön yargılı olmak kadar kötü bir şey yoktur!. çok bilmiş ve kendilerini futbol otoritesi sananlar, ön yargılı olmakla ne kadar yanlışın içinde olduklarını sanırım Ankaragücü maçında çok iyi anlamıştır.
Süper ligin ilk hafta müsabakaları oynandı. Büyükşehir Belediye Erzurumspor ilk hafta maçında Ankaragücü deplasmanına çıktı. Son antrenman'da beklenmedik bir durum yaşandı. Sadiku'nun sakatlanması, Obertan'ın yine sakatlığı, Donalt'ın lisansının yetişememesi, Ömer Şişmanoğlu'nun hazır olmaması, Mina'nın Koronavirüsten yeni çıkması falan da falan. Yinede eldeki oyuncular ile yola çıkan Teknik direktör Mehmet Özdilek, Ankaragücü maçına kafasındaki 11'i sürdü. Kadro açıklanır açıklanmaz, bizim çok bilmiş futbol otoriteleri başladı kem küme!. "böyle 11 olur mu. hele çıkardığı kadroya. bu takım maç falan kazanamaz" ve daha neler neler?. Çok bilmiş bu futbol otoriteleri zaten transfer edilirken bile kaleci Farnolle hakkında da demediklerini bırakmamıştı. 
Ankaragücü maçında yaptığı başarılı kurtarışlar ise Farnolle haftanın 11'ine seçildiğinde bu çok bilmiş futbol otoritelerinin yüz ifadelerini gerçekten merak ediyorum!. Kısıtlı oyuncu grubuna rağmen, özellikle maçın ikinci yarısında adına yakışır bir oyun sergileyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, tüm tabuları yıktı ve deplasmanda rakibini mağlup ederek lige Süper Başladı. Takıma yeni monte edilen ve sadece beş gün antrenman yapabilen kaleci Farnolle sanırım kendisini eleştirenleri ve istemeyenleri utandırmıştır. Yine transfer edilirken, "çok  mu aramışlar" diye Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş'i yerden yere vuran çok bilmiş futbol otoriteleri, sol bek Kaan Kanak'ın sergilediği performansa nasıl bir yorum yapacaklar ayrı bir merak konusu?. Novikovas ve Boumal ise ilk kez resmi bir müsabakada  giydikleri Erzurumspor forması ile bu ligde çok konuşulacaklarını da gösterdiler. Hiç hazırlık maçı yapmadan ve üstelikte koronavirüs salgınından en fazla etkilenen takım olan Erzurumspor'un Süper Ligde çok can yakacağını da birileri sanırım anlamıştır. Dereyi görmeden paçaları sıvayan ve sabırsız olan bazı kesimlere şunu hatırlatmak lazım!. Futbol 90 dakikada oynanır ve hakemin bitiş düdüğünü çalana kadar hiç bir şey belli olmaz. Önemli olan inanmak ve inanarak destek vermektir. Maç başlamadan felaket tellallığı yapanlar sanırım Ankaragücü maçından sonra aynı çığırtkanlığı yapmazlar?. Şunu belirtmek isterim ki, "ASIL FİLM DAHA BAŞLAMADI" Beylerrrr...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.