SPOR Haber Girişi : 31 Aralık 2020 22:09

GAZİANTEP FENA HAVAYA GİRMİŞ!

GAZİANTEP FENA HAVAYA GİRMİŞ!
Cumartesi günü Kazım Karabekir Stadında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a konuk olacak olan kırmızı siyahlı kulüpte Erzurum deplasmanı çantada keklik görülüyor.
Gaziantep'de fena havaya girmiş. 
Cumartesi günü Kazım Karabekir Stadında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a konuk olacak olan kırmızı siyahlı kulüpte Erzurum deplasmanı çantada keklik görülüyor. 
Süper ligde bu sezon oynadığı 14 maçta sadece Galatasaray'a mağlup olan Gaziantep Futbol Kulübü, ligde oynadığı 14 maçtan 7 galibiyet 6'da beraberlik aldı. Topladığı 27 puan ile liderin sadece 2 puan gerisinde olan kırmızı siyahlılar, attıkları 27 gole karşın kalelerinde ise 16 gol gördüler. Teknik direktör Sumudica ile çok iyi bir çıkış yaşayan Gaziantep temsilcisinde Kulüp Başkanından yöneticilere teknik heyet'ten taraftarlara kadar herkes farklı bir havaya girmiş durumda. Özellikle spor yorumcularının övgülerinden sonra farklı bir atmosferin yaşandığı Antep'te Erzurum deplasmanı da çantada keklik gibi görünüyor. Takımın gidişatından son derece memnun olan kulüp yönetimi de zirve için hesaplar yaparken, Erzurum deplasmanından da alacakları 3 puan ile liderlik hesaplarının hayallerini kuruyorlar. Güney temsilcisinde bu hava yaşanırken, Erzurumspor cephesinde ise Gaziantep'e puan vermemenin planları yapılıyor. Yeni Malatyaspor maçında çok iyi bir oyun ortaya koyan ve 11 hafta sonra galip gelerek yeniden hayat bulan mavi beyazlı takımda Teknik direktör Mesut Bakkal, oyuncularını bu zorlu maça motive ederek haftayı 3 puanla kapatmak istiyor. Konuk takımda kart cezalısı Maxsim dışında eksik oyuncu bulunmazken, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da cezalı İbrahim Akdağ'ın yanı sıra sakat olan Sadiku ve Mina sıkıntısı var.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.