SPOR Haber Girişi : 22 Ağustos 2020 11:48

GELEN DE VAR GİDEN DE...

GELEN DE VAR GİDEN DE...
Süper Lig’in yeni ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da iç ve dış transfer çalışmaları devam ederken, mavi beyazlı takımdan ayrılan oyuncular kervanına Batuhan Artarslan da eklendi.
Gelen de var giden de…
Süper Lig’in yeni ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da iç ve dış transfer çalışmaları devam ediyor…
Süper Lig’in yeni ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da iç ve dış transfer çalışmaları devam ederken, mavi beyazlı takımdan ayrılan oyuncular kervanına Batuhan Artarslan da eklendi.
Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdüren Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da kadroda düşünülmeyen isimlere teknik heyet tarafından “kendinize kulüp bulun!” denilmişti. Bu çerçevede kendisine takım arayan Batuhan Artaslan, 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon Trabzonspor’dan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a gelen tecrübeli futbolcu, gerek ilk 11’de ve gerekse sonradan oyuna girdiği müsabakalarda başarılı performans sergilemişti. Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da daha önce, kaleci Sehic, Jasmin Scuk, Aykut Demir, Merthan, Pote, Hasan Ayaroğlu, Yusuf Acet ve Ömer Şişmanoğlu takımdan ayrılmıştı.
DIŞ TRANSFERLERDE SON DURUM
Bu oyuncuların ayrılmasının ardından dış transferde ise, BTC Türk Yeni Malatyaspor’dan savunma oyuncusu Arturo Mina ile yine aynı takımdan orta alan oyuncusu Mitchel Donald, Litvanyalı kanat oyuncusu Arvydas Novikovas, Kenya milli takımının da ön liberosu olan Johnson Omolo mavi beyazlı renklere bağlanırken, başta kaleci transferi olmak üzere yine bazı mevkiler için birkaç oyuncuyla görüşmelerin devam ettiği, küçük pürüzlerin giderilmesiyle imzaların birer birer atılacağı bildirildi.
Öte yandan mavi beyazlı taraftarlar, Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş’in ardı ardına attırdığı imzalarla neşeli günler geçiriyor. Özellikle tercih edilen isimlerin takımlarında sergiledikleri performansın iyi olması ve B.B. Erzurumspor’a da büyük katkıda bulunacakları umuduyla Süper Lig’de ses getiren bir Erzurumspor izleyeceklerini dile getirdiler
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.