SPOR Haber Girişi : 23 Ekim 2020 11:57

GÖZLER BU İKİLİNİN ÜZERİNDE OLACAK!

GÖZLER BU İKİLİNİN ÜZERİNDE OLACAK!
Futbolda öyle onlar vardır ki, hikayesi çok farklıdır. O hikaye yazmakla ya da konuşmakla bitmez… O hikayenin en güzel örneği Taylan Antalyalı ve Emrah Başsan…
Bu ikilinin hikayesi çok farklı!
Taylan Antalyalı, tam 4,5 yıl Erzurumspor’da top koşturdu. Şimdi Galatasaray’ın başarısı için ter döküyor. Taylan, yarınki maça ilk kez Dadaşlara rakip oluyor.Emrah Başsan, Mavi-beyazlıların yıldız isimlerinden, üç yıldır Anadolu’nun Zirvesi’nde top koşturuyor. Emrah da iki yıl formasını giydiği Galatasaray’a Erzurum formasıyla üçüncü kez rakip oluyor.
Futbolda öyle onlar vardır ki, hikayesi çok farklıdır. O hikaye yazmakla ya da konuşmakla bitmez…O hikayenin en güzel örneği Taylan Antalyalı ve Emrah Başsan…
Taylan Antalyalı yarınki zorlu doksan dakikada ilk kez Erzurumspor’a karşı rakip olarak Kazım Karabekir’e çıkacak. 4,5 yıl boyunca Mavi-beyaz formayla Kazım Karabekir Stadı’nda ve deplasmanlarda Dadaşların başarısı için ter döken 25 yaşındaki Taylan, belki de futbol yaşantısında ilk kez Erzurum’da Erzurumspor’a karşı galip gelmek isteyecek.
Emrah Başsan ise iki yıl formasını giydiği Galatasaray’a karşı yarın üçüncü kez Erzurumspor formasıyla rakip oluyor. 28 yaşındaki asist kralı, eski takımına karşı sahada asist yapmak ya da gol atmak için uğraş verecek.
İkisi de formda
Erzurumspor’un eski yıldızı Taylan Antalyalı ile Galatasaray’da formayı giymiş olan Mavi-beyazlıların yıldız ismi Emrah Başsan, ligde geride kalan 5 haftada sergiledikleri performansla adlarından söz ettirmeyi başardılar.
Emrah Başsan, Fenerbahçeli Caner Ekin ile birlikte üç asistle zirvede yer alıyor. Taylan Antalyalı ise bu sezon Galatasaray formasıyla sergilediği başarılı performansla spor otoritelerinden tam not almayı başardı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.