SPOR Haber Girişi : 23 Şubat 2021 22:51

HASTA ETMEYİN BİZİ YAPIN YENİ STADIMIZI!

HASTA ETMEYİN BİZİ YAPIN YENİ STADIMIZI!
Erzurumspor camiasnda yeni stadyum beklentisine "tadilat yapılacak" cevabı verilirken, yeni stadyum beklentileri gün geçtikçe artıyor.
Dadaşın Dilinden, Kalbinden Dökülenler ;
taraftar grupları yeni stadyum beklentilerini gündeme getirmeye devam ediyorlar. Türkiye'nin diğer illerine yeni stadyumların yapılması Kazım karabekir stadı için ise tadilat kararının alınması Erzurumspor camiasında şaşkınlık ile karşılanmıştı. Son olarak adana iline yapılan yeni stadyum sonrası taraftarlar sosyal medya üzerinden açıklamalar yaparak Erzurum'un tadilat değil yeni stadyumu en fazla hak eden il olduğunu belirterek, yeni stadyum yapılması noktasında siyasilerin gerekli adımları atmasını istediler. işte taraftarların son olarak yaptığı açıklama: 
"Adana şehri 4. Stadına kavuştu. Hayırlı olsun. Gözümüz yok elbette ancak gözümüzden de kaçmıyor. Son yıllarda ülkemizin büyük küçük illerine hatta ilçelerine son derece modern stadlar yapılıyor. 
Bizde Erzurumlular olarak sesimizi gür çıkardık, sürekli gündeme taşıdık, öncü olduk, aldığımız yanıt; stadımız tadilata girecek. 
İçimizde ki bazı kör cahiller olayın asıl boyutunu göremiyor. 
Endüstriyel futbol bizim gibi çağın gerisinde kalmış şehirlerin gelişimini hızlandırabilir. 
Futbolun turizme ve tanıtıma katkısını anlatmaya gerek yok, fantastik bir futbol şehrine dönüşüyoruz (farkındaysanız). Sporun kardeşlik ve centilmenlik ruhu Genç dadaşların yetişmesinde önemli bir unsur oluyor. 
Pandemi olmasaydı büyük Erzurumspor taraftarı stadda yerini alacaktı. 
Düşünsenize Eksi 10 da maç oynanacak. 7 yaşındaki bir çocuğun maç süresi ve diğer süreler toplanınca 3 saat boyunca soğuğa maruz kalması gerçekten çok üzücü. Statda 70 yaşında Dede de var, 7 yaşında çocukta. 
Bizim derdimiz dışarda -20 varken içerde + 20 de çocuklarımızın maç izleyebileceği modern bir stad. Biz bunu o kadar çok yıldır hakediyoruz ki. Eğer bir Şehre stad yapıyorsanız taraftara bakarak stad yaparsınız. Bu taraftar amatör, 3. lig 2. lig seyirci rekorlarını kıran taraftara sahip. Adam akıllı bir stad yapılsa aileler bile rahat rahat gelir maç izler. Zaten Kış şehriyiz, gidilecek bir yer yok. Yapın şu şehre adam gibi modern kapalı bir stad. 
Ailemizle, çocuğumuzla bir hafta sonu kendi öz değerimizin maçını izleyelim. Yeni yetişen nesil İstanbul takımlarından kurtulsun, memleketini sevsin. Memleketini Memleketinin Takımıyla sevsin. Özdeşleşsin. Takımına, memleketine sahip çıksın, terketmesin, göç etmesin. 
O kadar sebep var ki sizin bu stadı yapmanız için. Ama ben size bir sebep söylüyeyim sayın devlet büyüklerim Dadaşın Sabrı Taşmak Üzere. Bunu da yazın bir kenara. 
Hasta etmeyin bizi artık. Yapın kapalı Modern Stadımızı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.