SPOR Haber Girişi : 28 Kasım 2020 21:14

HAYDİ DADAŞ VURDUĞUN GOL OLSUN

HAYDİ DADAŞ VURDUĞUN GOL OLSUN
Trabzonspor maçında göz dolduran, ZTK’da tur atlayan BB Erzurumspor, yarınki Antalya müsabakasını kazanmak için pusuya yattı. Dadaşların zorlu doksan dakikada tek hedefi sahadan üç puanla ayrılmak.
Hedef Mutlak Galibiyet
 Süper Ligin 10’un haftasında yarın saat 13:30’da Kazım Karabekir Stadı’nda Antalyaspor’u konuk edecek olan BB Erzurumspor, kulüp binasında pusuya yattı.
Geçtiğimiz hafta mağlup olmasına rağmen Trabzonspor karşısında üstün bir futbol oynayarak taraftarını umutlandıran Dadaşlar, hafta içi Kupa mesaisinde de Ankara Demirspor’u 3-2’lik skorla eleyerek moral kazanmıştı.
Planlar üç puan üzerine yapıldı
Yarın evinde Akdeniz temsilcisi Antalyaspor’la karşılaşacak olan BB Erzurumspor, üç puan için pusuya yattı. Teknik Patron Mehmet Özdilek, 90 dakikadan zaferle çıkmak için tüm planlarını hazırladı.
Zorlu müsabaka öncesinde oldukça moralli olan Dadaşlar, galibiyete kilitlenirken, teknik heyet ve futbolcular, “Üç puan bizim olacak” dedi.
Mavi-beyazlı takımın tecrübeli teknik direktörü Mehmet Özdilek,  Antalya ekibi karşısında galip gelmek için tüm planlarını hazırladı.
Bu arada Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaşacak olan konuk takım Antalyaspor, Erzuruma 8 oyuncusundan yoksun geldi. Kırmızı beyazlılarda  Serdar Gürler, Drole, Boffin, Bünyamin Balcı, Dever Orgill, Doğukan Sinik, Sidney Sam sakatlıkları, Hakan Özmert ise kırmızı kart cezasından dolayı takımlarını yalnız bırakacak. Yarın saat 13.30 da oynanacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Fraport TAV Antalyaspor maçında Çanakkale bölgesi hakemlerinden Ali Şansalan düdük çalacak
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.