SPOR Haber Girişi : 17 Aralık 2021 21:19

HAYDİ DADAŞIM KEÇİLERİ KAÇIRMAYALIM!

HAYDİ DADAŞIM KEÇİLERİ KAÇIRMAYALIM!
Yarın Ankara Keçiörengücüne konuk olacak olan Erzurumspor'da hazırlıklar tamamlandı ve maç saati beklenmeye başlandı.
Erzurumspor'da nefesler tutuldu
Yarın Ankara Keçiörengücüne konuk olacak olan Erzurumspor'da hazırlıklar tamamlandı ve maç saati beklenmeye başlandı. 
Salı günü bir başka Ankara temsilcisi olan Gençlerbirliğini ağırlayan ve rakibini 2 - 0 mağlup ederek Erzurum'dan eli boş gönderen mavi beyazlılar, yarın saat 13:30'da Ankara Keçiörengücü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Sabah uçakla Başkent Ankara'ya giden Erzurumspor'u Esenboğa havaalanında Ankara'da bulunan Erzurumlular büyük coşku içerisinde karşıladı. Ankara Erzurum'lular vakfı (ESAV) yöneticilerinin yaptığı organizasyon ile çok sayıda Erzurumspor taraftarı havaalanında futbolcu ve teknik heyeti çiçekler ile karşılayarak zorlu maç öncesi moral verdiler. 
Sakat oyunculardan dolayı kadro kurmakta zorlu çeken teknik direktör Erkan Sözeri, yarınki müsabakada yine onbir kurmakta güçlük çekecek. Eren Tozlu'nun ile Alli Malli'nin sakatlıklarından dolayı oynayamayacak olması buna paralel olarak da Gençlerbirliği müsabakasında sakatlanan Olanare ve Mustafa Yumlu'nun da Keçiörengücü maçında oynayıp oynamayacağı maç saati belli olacak.
Bu arada Keçiörengücü maçı sonrasında Erzurum'a dönmeyecek olan kafile Ankara'dan İstanbula geçerek Riva tesislerine geçecek ve 22 aralık tarihindeki erteleme müsabakası olan Tuzla maçı için hazırlıklarını burada yapacağı belirtildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.