GÜNDEM Haber Girişi : 19 Eylül 2022 10:56

HEM İKTİDAR HEM DE MUHALEFET YOK!

HEM İKTİDAR HEM DE MUHALEFET YOK!
2023’e hazırlanan Türk devletini ayakta tutmak ve yaşatmak. Söze rahmetli Erbakan Hoca’nın bir anlatımı ile başlayalım :

'Şimdi ben size ne anlatıyorum?
2023’e hazırlanan Türk devletini ayakta tutmak ve yaşatmak.
Söze rahmetli Erbakan Hoca’nın bir anlatımı ile başlayalım :  
'' Arkadaşlar vaktiyle biz Hanefi Mezhebi’nin en önemli fıkıh kitaplarından biri olan Mülteka’yı okurken, av ve avcılık bahsinde şunları öğrendik. Avcı avını gördüğü zaman, besmeleyi çeker ve tetiğe basar. Avı vurduğunu hissederse, köpeğine tiyo verir, köpek gider avı yakalayıp getirir. Avcının köpeğin avı nasıl getirdiğine bakması farzdır. Dudakları ile mi götürdü yoksa dişleri ile mi götürdü? Eğer dudakları ile götürdü ise, onu sahibi için getirmiştir. Eğer dişledi ise, ona salyasını akıttı, kendi nefsi için tutuvermiştir. Eğer ısırdığı için hala ölmemişse, hemen orada besmele ile yeniden kesilir ve o zaman helaldir, sadece o ısırdığı yer kesilir köpeğe verilir. Ama eğer ısırdığı için öldü ise, o zaman o murdardır yenmez” dedikten sonra :
'Şimdi ben size ne anlatıyorum?
Bulunduğumuz ve imtihan olunduğumuz makamlar ve imkânlar emanettir, bunları ısırarak salyamızı akıtıp murdar etmeyelim. Makamlar emanettir, gelip geçicidir.  Bunları ısırarak, salyamızı karıştırarak, hem kendimizi hem de peşimizden gelenleri helak ederiz'
MASA *
-Osmanlının son yılları Birinci Dünya Savaşı bitmiş, ittifak devletleri savaşı kaybetmiş, Osmanlı da kaybedenler arasında sayılarak Masa’da İtilaf Devletleri ile İngiltere kraliçesi riyasetinde Ortadoğu ve geri kalan Osmanlı topraklarını yeniden dizayn ederek bugünkü sınırlar çizilmiştir.
-Kurtuluş mücadesinden sonraki ikinci yüzyıl Yeni Türkiye’sinde; Terör ’ün bitirilmesi, Akdeniz, Libya , Karabağ zaferi , ABD ve tüm emperyalizmin karşısında ülkenin çıkarlarını koruması, Suriye, Irak Sınırlarını koruyarak, mazluma destek ve Ensar görevini yerine getirmesi, Afrika Ülkeleri ile olan kadim bağların yeniden inşaası  ve son günlerde Rusya ve OrtaAsya Ülkeleri ile olan siyasi ,sosyal ve ekonomik ilişkilerde geleceğe dair adımların atılmasında sağlam “Lider” le masa kurulması.  
-6 ‘lı Masa tek amacı 20 yıldır ülkesini iç ve dış tüm müdahalelerden korumuş refah seviyesini artırmış bir Lider’i yıkmak…! (Geçmiş ile yüzleşip Helalleşme ve Ekonomi kötü yönetimi söyleminin dışında çözüm var mı?)
Öyle ki! Terör faaliyetleri nedeniyle devletten uzaklaştıranlara “AF” getireceğim diyen var! 
Geçmişte astıkları Demokrasi şehidi Eski başvekilin kabrini ziyaret edip dua edenler var!
Çıkıp’ta İzmir’in kurtuluş etkinliği’nde Osmanlı’yı hedef alıp; “Gaflet ve ihanet içindeydiler” diyen bile var! 
Çünkü Tarihimiz bize hep eksik anlatıldı! Mesela : “Havadan bombalanan ilk metropol İstanbul’dur.” Bombalayan ise İngilizler…
Erbakan hoca’nın anlattığı hikayeye döner isek bizlere Dürüst, Liyakate dayalı , ciddi devlet idaresi gerekli 20 yılda olduğu gibi… 
-Türkiye’yi yeniden ayağa kaldıracak kadrolar milletin kendisi oldu ve yine olmalı. 
Terör örgütleri 90’lı yıllarda bu ülkeye nefes aldırmadılar. 2000’li yılların başında Ekonomik kriz oldu malumunuz, dolar 2 katına çıktı! 2002 sonrası iktidar ile düzelmeler başladı . 
Dolayısı ile masa’da Yeni bir Erdoğan olmaz ise kriz değil bu ülke için hüsran olur ! 
Bu devlet ilk etapta milletin güvenliğini esas aldı, Güvenliğiniz yoksa , Ne kadar paramız olursa olsun herhangi bir şey yapamazsınız, hareket edemezsiniz örnek mi?  istiyorsunuz işte size ; Ukrayna 
Ukrayna halkı şurada dokuz ay öncesine kadar kendi evinde fındık kırarken bugün gidecek ülke arıyorlar, zaten Suriye’yi saymıyoruz dolayısıyla devletimiz ilk etapta savunma sanayisinde güvenliği sağlamıştır. Ekonomik düzenlemeye geçmiştir. İki yıllık bir Pandemi sürecinden dolayı Dünyada zaten tedarik zincirleri bozulmuş ülkeler köleleştirilmeye çalışılmışken Türkiye kendi kaynakları ile bunun üstesinden gelmiştir.
Bizim devletimiz 2012’den beri yapılan uluslararası dergi ve gazetelerde yayınlanan yayınlarla ilk etapta Pandemi’nin geleceği üzerine stratejik hamleler yapmış, zaten uluslararası birçok kaynakta 2019 ‘da  “Covid ” gelecek diye devlet bunu öngörerek şehir hastanelerini yapmış ve başarı elde etmiştir.
Şimdi akabinde yine aynı dönemlerde 2022-2023-2024-2025 yılları dünyanın kıtlık yılları olacak yayınlar yapıldı/yapılıyor. Cumhurbaşkanı’mızın talimatı ile 2013’ten sonra Sudan’da Somali’de ,Çad’ta ve  değişik ülkelerde Türkiye’nin yarısı kadar alanları ve İklim krizinden etkilenmeyen bölgeleri Uzunvadeli şekilde kiralayarak ülkemizin açığa düşmemesini sağladı. Alınan Ekonomik önlem paketleri ile ekonomiyi canlı tutup gelecek kaygısını minimuma indirdi. (Vergi indirimleri ,Çiftçi destekleri, KOBİ ve Esnaf destekleri TOKİ v.b.)
Eylül ayından itibaren göreceğiz; Dünya (özellikle Avrupa) donarken biz inşallah böyle sıcacık evlerimizde oturacağız.
Almanya’nın ekonomi bakanı “Çoraplarınızı hazırlayın hırkalarınızı hazırlayın” diye beyanat vermesi , İspanya Cumhurbaşkanının “kravat takmayın “ söylemi varken, bizim için öyle bir sıkıntı olmayacak eylül ayından sonra bu ülkede yaşayan muhalifler dahil iyi ki Türkiye’de yaşıyoruz diyecekler. 
2023 Nisan ve akabinde de Allah nasip ederse yaşar görürsek dünya halkları Türkiye’ye gelmek için bütün şartlarını zorlayacaklardır. 
Her şey Allah’ın izniyle çok güzel, bir sıkıntı yok, birilerinin kalkıpta battık bittik gibi dediklerine bakmayalım! 
 Refah seviyesi’de artacak İnşallah, uzun lafın kısası yakın bir gelecekte Türkiye’nin nasıl dünyanın merkezi olduğunu hepimiz göreceğiz bizim gençliğimiz gitti ama sizin gençliğiniz ve çocukların geleceği inşallah kurtulmuş olacak.
Şimdi Niye mi? Erzurum’u anlatmıyorum!
Çünkü Hem iktidar hem de muhalefet yok gibi bişey…
Merkezi yönetimin dışında katkı yaptıkları bir şey yok ! Yaparsa Devlet yapar mantığı öyle işlemiş ki ruhumuza… 
Erzurumspor’a bile sahip çıkamıyoruz…